The HARDKISS. Десять

Київ, НСК «Олімпійський»/NSC «Olympiyskiy»
Билеты от 350 грн!
Купить билет на The HARDKISS. Десять - 29.05.2021 20:00

The HARDKISS анонсують шоу на честь свого десятиліття, яке відбудеться 29 травня 2021 року на НСК «Олімпійський».

«У це складно повірити, але наступного року The HARDKISS виповнюється десять років, – розповідає Юлія Саніна. – Вже десять років пісні гурту стають саундтреками найрізноманітніших моментів життя багатьох людей. Вони допомагають пережити труднощі, супроводжують радощі та успіхи, просто надихають і надають сил. Як же часто ми чуємо такі історії від слухачів. Усі ці саундтреки прозвучать за рік на НСК «Олімпійський». Ми об'єднаємо всіх своїх друзів з такими різними історіями. Тих, хто любить драйвовий Hard і тих, хто обожнює ніжний Kiss».

Концерт «Десять» відбудеться в День Києва, 29 травня. Режисерами шоу традиційно для The HARDKISS стануть TRI.Direction, які працювали над концертами гурту «Залізна ластівка» та «Акустика». Технічний партнер «Десять» – компанія Alight – обіцяє показати головну арену країни в «новому світлі». «Хочу відзначити, музика залишиться найважливішим елементом шоу, – розповідає Вал Бебко. – Ми обов'язково зіграємо пісні з нового альбому, над яким зараз працюємо. Але головний акцент зробимо на піснях, які вже стали улюбленими хітами слухачів за десять років».

Нагадаємо, що навесні гурт The HARDKISS розпочав співпрацю зі Світовим фондом природи WWF Україна та в цьому році підтримує програму фонду Вільні річки УКРАЇНИ. LET IT FLOW! Купуючи квиток на шоу «Десять», слухачі мають можливість зробити благодійний внесок для реалізації програми. Подробиці на сайті wwf.ua

Метки:

Київ, НСК «Олімпійський»/NSC «Olympiyskiy»
Билеты от 350 грн!
Купить билет на The HARDKISS. Десять
Афиша Київ, НСК «Олімпійський»/NSC «Olympiyskiy» 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ