Різдвяна Фабрика Мрій

Київ, ВДНГ, павільйон 2
Билеты от 220 грн!
Купить билет на Різдвяна Фабрика Мрій - 05.12.2020 10:00

Нарешті, не зважаючи на всі перешкоди, Різдвяна Фабрика Мрій знову відкриває двері для мвоїх мрійників!
Ми піклуємось про вас, тому зробили все, щоб прогулянка нашою фабрикою була якомога безпечною для Вашого, та для здоров’я Ваших близьких!

Минулого року наше казкове місце завершило свою роботу, залишивши по собі тисячі щасливих дітей та захоплених батьків! В цьому році ми не зупинилися, та поновили роботу, модернізувавши та покращивши найфантастичніше новорічне містечко столиці у 2 павільоні на ВДНГ!
Це справжнє казкове місто, де знаходиться чарівне виробництво ялинкових прикрас. Проте, це не проста фабрика, а куточок, де ельфи вчать дітей здійснювати свої найзаповітніші мрії, а дорослих не забувати про дива. Чекаємо на Вас вже з 5 грудня!

Наші екскурсії проводитимуться для груп не більше 10 осіб, з обов’язковим дотриманням всіх карантинних норм безпеки, тож ви та ваші близькі у безпеці!

Легенда Різдвяної фабрики мрій

За легендою на виробництві працюють тільки ельфи, які допомагають здійснюватись бажанням з новорічних листів. Більшість з них – прості і матеріальні, такі реалізують в першу чергу. Але є на фабриці окрема кімната – в ній становлять листи з величезними, наповними вірою мріями: про польоти на Марс, про зустріч з казковими героями, про щастя та любов. Такі мрії теж можливо здійснити, але не так просто, як прості бажання. Пощастило, що один з ельфів знайшов стару фабрику здійснення мрій і зміг відновити її роботу! Саме сюди і потраплять всі, хто готовий пірнути у казку, та згадати про найголовніше – про мрії і любов!

Ельфи, подарунки, та Різдвяна Лавка

Спочатку ви потрапите на святкову площу казкового міста де живуть і працюють ельфи. Тут можна не тільки загадати бажання і зробити декілька фантастичних фотографій, але й випити кави з десертами. Вхід на фабрику теж розташований на площі, де вас вже буде чекати наш ельф-екскурсовод. Всі майстерні казкової фабрики виглядають як справжнє виробництво. Тут є і кабінет головного ельфа Гукаса, і величезні кімнати з неймовірним приладдям: розпалювач вогню, за допомогою якого видуваються ялинкові прикраси, спеціальні ванни для їх сріблення, величезна машина для фарбування іграшок, ціла майстерня з розпису готових кульок, і найголовніше – зірковий небосхил, на якому ви зможете намалювати свою найзаповітнішу мрію! Чим? Тим, чим палаюсь зірки, звісно – світлом!

Наприкінці екскурсії кожен з вас отримає набір для створення  мрій з свою власну кульку, яку можна наділити вашою заповітною мрією, розфарбувати її вдома і прикрасити новорічну ялинку!

А ще у казковому місті ельфів працюватиме Різдвяна Лавка, де можна  купити ялинкові прикраси та набір для створення  мрій для себе або своїх близьких.

Онлайн екскурсія

Так, так! Цього року Фабрика запускає новий формат онлайн екскурсії, де ви, не виходячи з дому, можете повністю поринути у  чарівний світ різдвяної фабрики і навіть отримати у  подарунок творчий  набір для створення мрій!

Метки:

Київ, ВДНГ, павільйон 2
Билеты от 220 грн!
Купить билет на Різдвяна Фабрика Мрій
Афиша Київ, ВДНГ, павільйон 2 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ