КОЛО ДЗИҐИ: Polonia Restituta (1928) в музичному супроводі наживо «Сон Сови»

Київ, Національний центр Олександра Довженка
Билеты от 150 грн!
Купить билет на КОЛО ДЗИҐИ: Polonia Restituta (1928) в музичному супроводі наживо «Сон Сови» - 17.12.2020 20:00

КОЛО ДЗИҐИ – цикл музичних кіноперформансів, започаткованих Довженко-Центром, в рамках яких відбуваються прем’єри відреставрованих німих фільмів у супроводі сучасної музики.

17 грудня на Сцені 6 відбудеться українська прем’єра реставрованого німого фільму Polonia Restituta (Польська республіка, 1928). Спеціально для цієї події українська група Сон Сови створила для фільму та під час прем’єри буде виконувати її наживо.

У фільмі Polonia Restituta є документальні кадри з українськими визвольними змаганнями: на екрані з’являються Львів, Київ, Житомир, Бердичів тощо. Ми бачимо Симона Петлюру, що приймає парад під Ямполем після завершення Першого Зимового походу та крокує вокзалом поруч з Юзефом Пілсудським, бачимо бійців низки українських збройних формувань, включно з російським антибільшовицьким підрозділом війська УНР.

Про групу:
Сон Сови – українська група, що грає на стику академічної музики, джазу та електро. Учасники групи ідентифікують жанр як “музику для ще не знятого кінофільму”. В 2018 році “Сон Сови” уже співпрацювали з Довженко- Центром: створили музичний супровід для фільму “Документ епохи” (1928).

Метки:

Київ, Національний центр Олександра Довженка
Билеты от 150 грн!
Купить билет на КОЛО ДЗИҐИ: Polonia Restituta (1928) в музичному супроводі наживо «Сон Сови»
Афиша Київ, Національний центр Олександра Довженка 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ