Новорічний стендап. Макс Вишинський

Київ, Дом Актёра
Билеты от 350 грн!
Купить билет на Новорічний стендап. Макс Вишинський - 11.12.2020 20:00

2020-й рік потрібно обов’язково проводити з гумором!

Запрошуємо тебе та усіх, кого ти любиш на новорічний стендап від популярного київського коміка Макса Вишинського.

Зустрічаємось 11 грудня у «Будинку Актора» для того, щоб насолодитись дуже щирою та чесною комедією. Це чудова можливість провести час з коханою людиною або в компанії друзів.
«Пожартуємо на різні теми. Помилки у відносинах, дитячі страхи, вплив карантину на всіх нас, важливість гарної фізичною форми та інші. Всі мої жарти будуть про нас, про наше життя і проблеми. Поімпровізуємо, поспілкуємось, потоваришуємо. Впевнений, що ви прийдете на концерт просто глядачами, а підете уже в якості моїх друзів!» – саме так резюмує свій сольний концерт комедіант.

Макс Вишинський – один із найвідоміших українських стендап-коміків, неодноразово перемагав у шоу «Розсміши коміка», приймав участь у інших телепроектах у якості коміка та сценариста, а також являється першим вітчизняним стендапером, який зібрав зал «Жовтневого Палацу».
Чекаємо на тебе!

Важливо!
«Stand Up Production» та «Будинок Актора» суворо дотримуються карантинних норм безпеки. Сидіння в залі заздалегідь розставленні на дистанції 1,5 метри, а на вході на вас очікує температурний скрінінг та антисептики.
Не забувайте про маски!

До зустрічі. Буде затишно, смішно та безпечно.

Метки:

Київ, Дом Актёра
Билеты от 350 грн!
Купить билет на Новорічний стендап. Макс Вишинський
Афиша Київ, Дом Актёра 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ