Мелодії Різдвяної Ночі

Дніпро, Дніпропетровський Академічний Театр Опери та балету
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Мелодії Різдвяної Ночі - 25.12.2020 19:00

Святковий концерт!

Великий симфонічний оркестр, солісти опери, хор, балет.

Dnipro Opera розпочинає низку святкових концертів. Не пропустіть!

На нашій сцені 25 та 27 грудня Прем'єра нового проекту «Мелодії Різдвяної ночі»! Для вас прозвучать відомі композиції, які вже стали символом новорічно-різдвяних свят і створять для вас затишний, урочистий настрій. “Щедрик”, “Тиха ніч”, “We Wish You A Marry Christmas “, “Let it snow”, “Silent Night”, “Jingle Bells”… Родзинкою програми стануть твори відомого українського композитора Юрія Шевченка, автора численних дитячих опер та балетів, а також музики до мультфільмів і кіно.

Це унікальний концерт у стилі різдвяних італійських концертів, де оперні зірки виконують всесвітньовідомі і, обов'язково, УКРАЇНСЬКІ пісні у фраках і вечірніх сукнях у супроводі симфонічного оркестру і хору.

Для постановки концерту ми залучили диригента з Угорщини, лауреата міжнародних конкурсів Вікторію Рацюк.

Запрошуємо відвідати наші «Мелодії Різдвяної ночі»! Буде цікаво, атмосферно та святково! Зустрічайте новорічні свята разом з Dnipro Opera та заряджайтеся гарним настроєм на цілий рік!

Метки:

Дніпро, Дніпропетровський Академічний Театр Опери та балету
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Мелодії Різдвяної Ночі
Афиша Дніпро, Дніпропетровський Академічний Театр Опери та балету 2020. Купить билеты в Дніпро со скидкой онлайн. Концерты в Дніпро