Резиденція Санти на ВДНГ

Київ, Концерт-хол ВДНГ
Билеты от 220 грн!
Купить билет на Резиденція Санти на ВДНГ - 12.12.2020 10:00

РЕЗИДЕНЦІЯ САНТИ

Станьте головним героєм Нового року!

Запрошуємо відвідати вас Резиденцію Санти на ВДНГ – світ, який створено талантом команди легендарного шоу “Вартові Мрій”.

На вас чекає захопливий квест разом з ельфами та справжньою чаклункою, непередбачувані сюжетні ходи, динамічна пригодницька історія та особисте знайомство із Сантою! А ще … атмосферна святкова місцина, нестандартні фотозони та солодкий подарунок від ТМ “Лукас”, який гарантовано отримає кожен!

Резиденція Санти на ВДНГ не схожа на жодну з відомих аналогічних домівок головного героя Нового року: тут відчувається повне занурення в атмосферу свята, а декорації і талановита гра акторів захоплюють уяву так, що хочеться знову й знову повертатися, досліджувати, розглядати та вивчати кожен куточок чарівного світу. У Резиденції Санти все створено для того, щоб ви отримали дійсно безцінні емоції цього року! Нумо за новорічним настроєм!

Зверніть увагу: вхід на локацію здійснюється у порядку живої черги для регулювання кількості гостей, що водночас перебувають у Резиденції.

Якщо з якоїсь причини вам не вдалось потрапити до Резиденції Санти за придбаним квитком, ви можете не обмінювати його, а підійти до Старшого адміністратора на місці у інший день. Якщо квиток не був активований, з ним ви зможете пройти до Резиденції Санти.

Ми дотримуємося всіх рекомендацій ВООЗ та Міністерства охорони здоров'я, що діють на момент проведення заходу.

Метки:

Київ, Концерт-хол ВДНГ
Билеты от 220 грн!
Купить билет на Резиденція Санти на ВДНГ
Афиша Київ, Концерт-хол ВДНГ 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ