Михайло Грицкан "Наше кохання"

Київ, Міжнародний центр культури і мистецтв Федерації профспілок України
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Михайло Грицкан "Наше кохання" - 06.03.2021 19:00

Його обожнюють за потужний голос, унікальний тембр та харизму. Він – кумир жінок та сильних духом чоловіків. 7 жовтня в “Жовтневому” палаці відбудеться концерт заслуженого артиста України Михайла Грицкана, під назвою “Наше кохання”.

Михайло Грицкан – приклад справжнього чоловіка та українця. Володар сильного та яскравого голосу. Його пісні підкорили не одне серце, тому творчість артиста близько і зрозуміло кожному слухачеві. Агресивний, романтичний, ніжний, безкомпромісний, складний та простий. Артист, перед яким неможливо встояти! Його концерти проходять з аншлагами, а пісні входять в топ-чарти найбільших радіостанцій країни. На вас чекає незабутнє шоу, несподівані сюрпризи та всіма улюблені хіти: “Обійму”, “Без тебе”, “Неймовірна”, “Гуляю сам”, “Я рвану на груди рубашку”, “День народження”, а також нові пісні, які увійдуть до майбутнього альбому артиста. Шалена харизма, потужний голос, унікальний тембр та чоловіча енергетика, зроблять концерт Михайла Грицкана однією з головних подій цього року! Поспішайте придбати квитки!

Метки:

Київ, Міжнародний центр культури і мистецтв Федерації профспілок України
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Михайло Грицкан "Наше кохання"
Афиша Київ, Міжнародний центр культури і мистецтв Федерації профспілок України 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ