Роман Мацюта. Концерт в день народження

Київ, Docker Pub
Билеты от 175 грн!
Купить билет на Роман Мацюта. Концерт в день народження - 12.02.2021 19:00

Творчий вечір та святкування 45-річчя Романа Мацюти стане по праву визначною подією! Це грандіозне концертне дійство, в якому будуть представлені всі проекти в яких Роман бере участь.

Роман Мацюта – артист, співак, музикант, композитор та автор пісень від якого шанувальники завжди чекають неймовірних творчих експериментів. Маючи великий досвід в кінематографі, а Роман є відомим українським актором та професійним музикантом, він не залишив без уваги музику. Протягом багатьох років він є фронтменом гурту – «Rosemary». Саме в День народження свого лідера, гурт вийде на сцену повним складом та виконає найкращі хіти.

Також Роман відомий за участю у проекті Васі Гонтарського «Вася Club». Український етно-рок-бенд «Вася Club».Це український рок-н-рол, народний блюз, суміш фолку, панку і міського шансону. У поєднанні, балад, лірики та життєвого досвіду відчувається шалена енергія, яка наповнює та надихає усіх. Це музика,у яку неможливо не закохатися!

Висоцький у виконанні Романа вважається одним із найкращих, його голос всі обожнюють та впізнають, а щирість проникає у кожне сердце і бере за душу. На концерті будуть представлені пісні В.С.Висоцького.

А пісні Віктора Цоя у виконанні Романа Мацюти, змушують затамувати подих кожного шанувальника на його концертах. Разом із гуртом «Сrazy Train» – яскраві, справжні професіонали своєї справи виконають пісні із репертуару гурту «Кіно» у сучасному аранжуванні.

Родзинкою вечора стане виконання романтичної дуетної пісні «Небо там де ти»,разом із неймовірно талановитою співачкою Мілою Нітіч, сила голосу якої підкорює кожного слухача.

Протягом вечора можна буде почути розповіді про життя та творчість Романа Мацюти. Повернутися в різний час та почути пісні які змінили наше життя.

Тільки Живий звук.
Запрошуємо відсвяткувати ювілей в гарній компанії

Метки:

Київ, Docker Pub
Билеты от 175 грн!
Купить билет на Роман Мацюта. Концерт в день народження
Афиша Київ, Docker Pub 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ