Anyanya Udongwo & Andriy Chmut «Christmas Night»

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 390 грн!
Купить билет на Anyanya Udongwo & Andriy Chmut «Christmas Night» - 28.12.2020 19:00

Запрошуємо відсвяткувати Різдво на Christmas Night разом з Anyanya Udongwo та Andriy Chmut в Caribbean Club Concert Hall.

Ви знаєте, що таке госпел? 28 грудня харизматичний Аняня Удонгво та його бенд познайомлять вас з цим дивовижним жанром.

В цей вечір відомі різдвяні композиції «Silent night», «Let it snow», «Last Christmas», «We wish you a merry Christmas», «Jingle bell» та інші наповнять серця передчуттям казкового дива.

«Ми підготували фантастичну програму і готові поділитися своїм святковим настроєм та подарувати тепло наших сердець», – розповіли музиканти.

28 грудня на сцені Caribbean Club Concert Hall:
Аняня Удонгво – вокал
Андрій Чмут – саксофон
Тобі Фатонаде – ударні
Джордж Івезе – бас
Нікіта Наконечний – гітара
Ігор Агріч – клавіші

Аняня Удонгво – яскравий та харизматичний музикант родом з Нігерії. Маючи блискучий талант до співу, удосконалив його під керівництвом Святослава Вакарчука під час участі у шоу «Голос країни-6». У 2016 році Аняня заснував госпел-хор Gospel Company – унікальний афро-український колектив, що складається з талановитих музикантів з 4 країн світу: Нігерії, Мозамбіку, Анголи та України.

Андрій Чмут – віртуозний український саксофоніст, композитор та продюсер. Андрій працював з безліччю відомих зарубіжних та українських музикантів, серед яких Джамала, Тіна Кароль, Валерій Степанов, Боб Джеймс, Ерік Мур, Хуліо Іглесіас-молодший, Тейлор МакФеррін та багато інших артистів. Дебютний альбом музиканта «Smoothability», що вийшов на американському лейблі Skytown Records, увійшов до 10 кращих українських альбомів року за версією премії Aprize 2019 від Радіо Аристократи.

У продажу тільки 100 квитків для поціновувачів якісної музики та затишного відпочинку.

Камерна атмосфера, компанія друзів та улюблені різдвяні композиції подарують незабутній вечір. Не упустіть можливість відволіктися від повсякденних турбот та зануритися у святкову атмосферу!

Метки:

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 390 грн!
Купить билет на Anyanya Udongwo & Andriy Chmut «Christmas Night»
Афиша Київ, CARIBBEAN club 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ