Різдвяні канікули в Хогсміді

Київ, Osocor Residence
Билеты от 400 грн!
Купить билет на Різдвяні канікули в Хогсміді - 25.12.2020 11:00

Учні Хогвартсу завжди з нетерпінням чекали Різдвяних свят. І не лише заради подарунків, а й для того, щоб нарешті завітати у сусідній Хогсмід та весело провести свій час. Osocor Winter Residence з превеликою радістю оголошує про початок різдвяних канікул!

Окрім щоденних магічних майстер-класів, уроків і тематичних шоу, які так сподобались нашим гостям, дивовижне містечко стане місцем проведення унікальної події «Hogwarts Got Talent» від партнерів Domino Event. Що відбуватиметься о 14:00 щодня впродовж Різдвяних канікул.

«Hogwarts Got Talent»-це незвичайне шоу талантів поєднає циркове мистецтво, хореографічні і музичні номери, інтерактивні постановки з дивами магії та ілюзій. Відвідувачі резиденції також матимуть фантастичну змогу прийняти участь у шоу-програмі та обрати найкращий номер.

Легендарний бенд Хогвартсу «The Weird Sisters» забезпечить музичну підтримку яскравим лайв-концертом. Ведучими шоу стануть Дамблдор та професорка МакГонагл, які предстануть у нових неочікуваних образах.

Завершенням цієї надзвичайної події стане видовищне снігове шоу, яке перейде у танцювальну вечірку. Чарівником музичних ритмів стане випускник найзагадковішого факультету Слизерин. Його основний талант – магія та баланс між різними жанрами.

Щовечора о 17:00 на вас чекає ексклюзивне циркове шоу на льоду «Чаросвіт», створене за участі «Saveliev Grand» від AMA Concert.

Програма неймовірно насичена!
Не пропустіть найяскравіші канікули цього року!
До зустрічі в Osocor Winter Residence

РОЗКЛАД та ТАЙМІНГ:

12:45/14:45/16:30
Майстер-класс по зіллєварінню

13:05/15:05/15:50
Урок фантастичних тварин з Хагрідом

13:00/15:00
Будуар королеви

13:40
Шоу мильних бульбашок

14:00
«Hogwarts got talent» сумісне шоу від DOMINO Event та Osocor Residence

17:00
Ексклюзивне шоу на льоду «Чаросвіт» від AMA CONCERT та OSOCOR RESIDENCE

Зимуй казково разом з Osocor!

Метки:

Київ, Osocor Residence
Билеты от 400 грн!
Купить билет на Різдвяні канікули в Хогсміді
Афиша Київ, Osocor Residence 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ