Группа «НЕРВЫ»

Київ, ЮБК
Билеты от 400 грн!
Купить билет на Группа «НЕРВЫ» - 07.06.2021 19:00

У 2020 році гурту «НЕРВЫ» виповниться 10 років. За цей час колектив перетворився в справжню міцну банду, яка проїхала на своєму фірмовому автобусі вздовж і поперек країн СНД і Європи. Зараз «НЕРВЫ» на чолі з незмінним лідером Женею Мільковським – це вже не майбутнє рок-музики, а рок сьогоднішній, що тягне за собою ціле покоління слухачів, небайдужих до долі живої музики в нашій країні.

На рахунку гурту чимало премій. У дискографії групи «НЕРВЫ» шість офіційних альбомів, останній з них – «Слем и депрессия» (2019) – прослухали понад 10000000 людей, не кажучи вже про величезний турі на його підтримку і аншлагах на концертах в кожному з міст. Можливо, радіостанції та не крутять пісні групи «НЕРВЫ» доволі часто, але їх можна почути у всіх дворах країни. Пісні колективу стали саундтреками багатьох молодіжних серіалів ( «Фізрук», «Закрита школа» та інших).

Однак за ці 10 років не все було спокійно. Були злети і падіння. Але одне залишалося незмінним – це працьовитість, повага до музики і нескінченний талант Жені Мільковського, у якого завжди знайдеться та сама пісня, що потрапить в серця мільйонів слухачів. «НЕРВЫ» люблять, а «НЕРВЫ» відповідають взаємністю. І їхні пісні це доводять.

7 червня на головному пляжі столиці ЮБК «НЕРВЫ» збирають всіх шанувальників, друзів, заздрісників, щоб гучно відзначити ювілей і згадати, з чого все починалося.

Женя Мільковский обіцяє з'явитися в несподіваному амплуа, і майбутнє шоу не залишить байдужим нікого. Всі хіти, круті аранжування і улюблені пісні з кращим звуком і світлом. Не пропустіть!

Метки:

Київ, ЮБК
Билеты от 400 грн!
Купить билет на Группа «НЕРВЫ»
Афиша Київ, ЮБК 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ