Ladies’ night. Kyiv style

Київ, Концерт-холл ВДНГ
Билеты от 500 грн!
Купить билет на Ladies’ night. Kyiv style - 08.03.2021 19:00

Вистава «Ladies Night Kyiv Style» – це всесвітньо відома аншлагова постанова, в якій задіяні популярні українські актори, гумористи, співаки і шоумени. Глядач поринає в яскраве музично-танцювальне шоу, насичене гумором, і надихаюче на успіх.

Великобританія, крихітне провінційне містечко. Шестеро безробітних друзів намагаються знайти роботу, та все марно. У кожного є сім'я, а роботи немає: закрився єдиний роботодавець міста – металургійний комбінат. Героям на очі потрапляє оголошення в газеті: за вхід в бар, де показують чоловічий стриптиз, дами платять по двісті доларів. Раптом на думку героям приходить божевільна ідея – їм самим організувати групу стриптизерів, яка буде доводити до шаленства жіночу аудиторію нічних клубів. Герої все ж таки вирішуються на цю авантюру, і йдуть назустріч успіху через численні перешкоди: пошук приміщення і костюмів, репетиції, приведення себе в більш-менш пристойну фізичну форму, психологічні зриви і нерозуміння серед оточуючих. Все навколо буде проти них. Але врешті-решт «гидкі каченята», на очах у здивованої публіки, перетворяться в справжніх героїв свого міста.

Антон Лірник – актор, телеведучий, резидент Comedy Club в складі «Дуету імені Чехова», суддя «Ліги Сміху».

Олександр Педан – актор, шоумен, телеведучий і відеоблогер. Резидент Comedy Club Ukraine.

Влад Яма – танцюрист, хореограф, суддя телевізійних проектів «Танцують всі!», «Україна має талант», «Танці з зірками», «Ліга Сміху».

Олег Собчук – співак, музикант, фронтмен групи «СКАЙ»

Олександр Станкевич – актор Одеського українського музично-драматичного театру, провідний актор команди КВН «Одеські манси». Учасник проектів «Країна У», «Пекельна кухня приколів», «Зірконавти».

Анатолій Анатоліч – автор і продюсер програми «Зе Інтерв'юер».

Метки:

Київ, Концерт-холл ВДНГ
Билеты от 500 грн!
Купить билет на Ladies’ night. Kyiv style
Афиша Київ, Концерт-холл ВДНГ 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ