Aniko Dolidze Big Band. Романтична програма

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 390 грн!
Купить билет на Aniko Dolidze Big Band. Романтична програма - 15.02.2021 19:00

15-го лютого Aniko Dolidze Big Band з романтичною програмою «Для Закоханих» у Caribbean Club Concert Hall!

У програмі вечора прозвучать найкращі джазові композиції про кохання за останні 70 років.

Любов – найважливіше та найсильніше почуття в житті кожної людини. Тому, саме в цей вечір можна нагадати собі про те, що коли кохаєш – і весна може настати зимою, про те, що коли людина любить іншу людину – варта на все. Навіть чути про що говорять птахи і злетіти вище неба.

My one and only love, Love is here to stay, Lullaby of birdland, Time after time, Every time we say goodbye та багато інших – романтична колекція джазових пісень особливо підібрана до концерту «Дня закоханих».

Гімн вечора – ексклюзивне аранжування ніжної композиції у виконанні оркестру популярного екранізованого найромантичнішого фільму «Серенада Сонячної Долини». Яка саме пісня прозвучить ви почуєте на концерті «Для Закоханих».

Aniko Dolidze Big Band – це унікальний джазовий оркестр на чолі з вишуканою леді українського джазу Аніко Долідзе. П’ять саксофонів, чотири тромбони, чотири труби, фортепіано, бас, гітара, ударні та єдина в Україні жінка бенд-лідер!

Аніко Долідзе зібрала в своєму оркестрі виконавців, які не тільки чуйно підтримують солістку акомпанементом, але і підривають зал запаморочливими імпровізаціями.

Запросіть кохану людину на побачення та проведіть цей вечір у романтичній атмосфері Caribbean Club Concert Hall!

Метки:

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 390 грн!
Купить билет на Aniko Dolidze Big Band. Романтична програма
Афиша Київ, CARIBBEAN club 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ