Олег Скрипка та НАОНІ-оркестра

Київ, Місце проведення: МЦКМ
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Олег Скрипка та НАОНІ-оркестра - 22.04.2021 19:00

22 квітня 2021 року відбудеться концерт, на якому Олег Скрипка та НАОНІ потішать українців новою весняною програмою. Цей творчий союз успішно дає спільні концерти вже більше п’яти років та об’їздив з виступами всю Україну.

Після надзвичайного успіху Різдвяної програми, яку Олег Скрипка та НАОНІ Оркеста представили у січні цього року, було вирішено здійснити спільний виступ і цієї весни! Різдвяні події вже традиційно відбуваються у Жовтневому палаці, і за два дні зібрали безліч позитивних та захоплених відгуків глядачів. Тим паче, що в наш непростий період карантинних обмежень люди скучили за концертами та позитивними емоціями.

Поєднання справжнього рок-н-ролу та української класики – такий сильний тандем можна почути тільки від фронтмена гурту «Vоплі Vідоплясова» Олега Скрипки та НАОНІ Оркестру, музиканти якого грають більше, ніж на 40 народних інструментах!

2021-й — особлива дата для легендарного українського рок-гурту, який в цьому році гучно святкує 35 років з моменту заснування. Тому слід очікувати сюрпризи з репертуару «ВВ» в унікальному аранжуванні. Також у весняній програмі будуть всіма улюблені класичні твори та світові хіти у віртуозному супроводі народних інструментів.

Метки:

Київ, Місце проведення: МЦКМ
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Олег Скрипка та НАОНІ-оркестра
Афиша Київ, Місце проведення: МЦКМ 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ