Камерний оркестр «Ренесанс» та заслужений артист України Ігор Саєнко. «Король танго. Астор П’яццола»

Мариуполь, Камерна філармонія
Билеты от 90 грн!
Купить билет на Камерний оркестр «Ренесанс» та заслужений артист України Ігор Саєнко. «Король танго. Астор П’яццола» - 24.03.2021 19:00

«Король танго. Астор П’яццола» камерного оркестру «Ренесанс» та заслужений артист України Ігор Саєнко.

Не пропустіть – лише один концерт з бандонеоном у Маріуполі! 24 березня о 19.00 , з камерним оркестром «Ренесанс» під керівництвом головного диригента, заслуженого діяча мистецтв України Василя Крячка, буде грати баяніст-віртуоз, заслужений артист України Ігор Саєнко. Концертна програма присвячена 100-річчя від дня народження геніального композитора, генія в історії музики Астора П`яццоли.

Ігор Саєнко – вихованець Національної музичної академії України ім. Чайковського (клас Сергія Грінченка). Він багаторічний учасник славнозвісного Квартету баяністів імені Миколи Різоля. З 2010 року – заслужений артист України. Є співзасновником дуету баяністів KYIV CLASSIC ACCORDION, у складі якого 2019 року здійснив запис для Французького національного телебачення.

Музикант співпрацює з відомими українськими оркестрами та ансамблями – Оркестром народної та популярної музики і Симфонічним оркестром Українського радіо, Національним ансамблем солістів “Київська камерата”, ансамблями сучасної музики “Kyiv Sinfonietta” та “УХО-ансамбль”.

Має численні записи у Художньому фонді Українського радіо творів М.Березовського, М.Скорика, Є.Станковича, В.Польової та інших українських композиторів.
Про міжнародне визнання музиканта свідчить вже той факт, що він – офіційний представник України у Всесвітній конфедерації баяністів та акордеоністів (СМА), а також член журі найпрестижнішого міжнародного конкурсу “Trophée Mondial De L'accordéon” (“Трофей Світу”).

З 2020 року Ігор Саєнко також виконує музику на інструменті «короля танго» Астора П’яцоли – бандонеоні. У програмі лише хіти усіх часів короля танго. Зокрема: “Aconcagua” – знаменитий концерт для бандонеону з оркестром.

Метки:

Мариуполь, Камерна філармонія
Билеты от 90 грн!
Купить билет на Камерний оркестр «Ренесанс» та заслужений артист України Ігор Саєнко. «Король танго. Астор П’яццола»
Афиша Мариуполь, Камерна філармонія 2020. Купить билеты в Мариуполь со скидкой онлайн. Концерты в Мариуполь