Арт-сніданок в NĂM. Анрі Тулуз-Лотрек: біографія та творчість

Київ, NAM - Modern Vietnamese Cuisine
Билеты от 500 грн!
Купить билет на Арт-сніданок в NĂM. Анрі Тулуз-Лотрек: біографія та творчість - 17.02.2021 12:30

Друзі, запрошуємо Вас на Арт-сніданок! За дві години Ви зможете насолодитися смачним сніданком від шеф-кухаря ресторану, а також прослухати лекцію про життя і творчість видатних митців!

Нова зустріч присвячена французьскому художнику постімпресіоністу – Анрі Тулуз-Лотреку. «Співак» французьких кабаре Анрі Тулуз-Лотрек – граф, нащадок найдавнішого роду і відомий художник-постімпресіоніст.

Хто знає, може дійсно не отримавши в дитинстві травму, яка вплинула на його фізичний стан на все життя, став би він художником, адже це заняття мало підходило для аристократа? Але все зіграло свою роль, і навіть сам Париж, який вмістив в себе буйство нічного життя кабаре, кафе-шантанів і розважальних закладів, став для Тулуз-Лотрека цілющим еліксиром і величезним світом творчих сюжетів.

NĂM • Modern Vietnamese Cuisine – це ресторан сучасної в'єтнамської кухні, не схожий на те, що ви бачили раніше. Творець та ідеолог NÂM – всесвітньо відомий майстер і талановитий шеф Ектор Хіменес-Браво.

СПІКЕР: Anna Bezhnar – кандидат філософських наук, доцент кафедри української філософії та культури Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ:
NĂM • Modern Vietnamese Cuisine – ресторан сучасної в'єтнамської кухні від Ектора Хіменес-Браво.
Адреса: вул. Велика Васильківська, 48. Київ

К-ть місць обмежена
У ресторані застосовуються всі можливі засоби безпеки і дезінфекції! Обов'язково – наявність маски.

Метки:

Київ, NAM - Modern Vietnamese Cuisine
Билеты от 500 грн!
Купить билет на Арт-сніданок в NĂM. Анрі Тулуз-Лотрек: біографія та творчість
Афиша Київ, NAM - Modern Vietnamese Cuisine 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ