Бельведер

Київ, Національна музична академія України імені П.І. Чайковського
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Бельведер - 05.03.2021 19:00

Вистава «Бельведер»
Жанр – сатирична комедія

Через нелегкі перипетії життя героїні вистави змушені жити на сміттєзвалищі. Одна – захоплена дурепа, друга – покручений життям цинік. Але ж мріяти, вірити, думати не можна заборонити навіть в найгірших умовах. Ось вони і мріють. І думають. І вірять… І несподівано доля дарує їм непритомного чоловіка, який дуже схожий на… президента!

Віра в те, що він може змінити їхнє життя, а на місці помийки побудувати справжній палац із бельведером іноді змушує забувати, що перед ними випадковий незнайомець, а не «перше обличчя» з телевізору.

Чи вдасться народному президенту виправдати сподівання двох самотніх жінок та як на сцені опиниться справжній автомобіль?

Відповіді на ці питання можна отримати під час перегляду вистави «Бельведер». П’єса була написана Анатолієм Дяченком ще 30 років тому, але несподіваної актуальності вона набула саме в наш час.

«Це гірка і корисна пілюля під виглядом цукерки. Ця вистава була б дуже смішною, якби все, про що в ній йдеться, не було правдою» – В.Кіртока, Цензор.Нет.

Ролі виконують:
Ахтем Сеітаблаєв – заслужений артист АР Крим
Лариса Руснак – народна артистка України
Катерина Степанкова – заслужений діяч мистецтв України
Режисер-постановник – О.Скляренко
Художник-постановник – І.Горшкова
Художник по костюмам – І.Горшкова
Художник по світлу – О.Кришталь
Композитор – А.Шусть
Продюсер – Р.Костін
Помічник режисера – Б.Жданов
Вистава театру «Сузір’я».

Метки:

Київ, Національна музична академія України імені П.І. Чайковського
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Бельведер
Афиша Київ, Національна музична академія України імені П.І. Чайковського 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ