Первые шаги в шоу-бизнесе

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Первые шаги в шоу-бизнесе - 23.02.2021 19:00

23 лютого – Фонд Розвитку Української Музики та Caribbean Club Concert-Hall презентують освітню платформу «Перші кроки в шоу-бізнесі».

Ця подія створена для тих, хто вже розпочав свою музичну кар'єру або планує розпочати найближчим часом. У слухачів буде можливість поставити питання спікерам та отримати персональну відповідь. Також, гості вечора матимуть змогу познайомитись з цікавими людьми зі світу шоу-бізнесу, які є експертами у своїх галузях.

Під час заходу експерти з великим досвідом роботи у шоу-бізнесі розкажуть з чого треба почати музичну кар'єру, яке значення має музичний менеджмент та для чого фіксувати свою творчість у правовому полі.

Спікери та програма виступів:

Роман Муха – продюсер, Голова Фонду Розвитку Української Музики, ведучий та продюсер власного YouTube-каналу. Раніше Роман був продюсером музичних телеканалів М2 та O-TV. Тема доповіді: «Основні помилки артистів в шоу-бізнесі. Як їх уникнути»;

Олег Ходачук – бізнесмен, продюсер, Президент Фонду Розвитку Української Музики. Тема доповіді: «Яку роль відіграє менеджмент в успіху музичного проекту»;

Михайло Ясинський – продюсер, експерт, власник компанії Secret Service. Тема доповіді: «Команда артиста»;

Мар’яна Вороніна – директор компанії «BEST MUSIC». Тема доповіді: «Твоя музика – твій бізнес. Правове забезпечення діяльності артиста та співпраця з лейблами».

В кінці заходу відбудеться нетворкінг-вечірка та виступ інді-поп-гурту PANCHYSHYN.

PANCHYSHYN – музика вільних людей! Саме так говорить про власну творчість лідер однойменного гурту Остап Панчишин – мультиінструменталіст, автор музики, текстів та аранжувань. Свобода самосприйняття та самовираження у повазі до навколишнього світу – це те, що формує стиль і атмосферу музики гурту PANCHYSHYN.

Метки:

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Первые шаги в шоу-бизнесе
Афиша Київ, CARIBBEAN club 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ