Маестро Володимир Гришко «Історія кохання»

Харьков, Палац студентів Національного Юридичного університету ім. Ярослава Мудрого
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Маестро Володимир Гришко «Історія кохання» - 10.04.2021 19:00

Володимир Гришко вперше у Харкові презентує велику святкову програму «Історія Кохання»! Для всіх коханих жінок!

Вперше! До 85-го ювілею легендарного італійського співака Лучано Паваротті – 10 квітня, Народний артист України, неперевершений тенор Маестро Володимир Гришко презентує авторську святкову програму «Історія Кохання»!

Всіх прихильників творчості Лучано Паваротті та його талановитого учня і партнера по сцені Володимира Гришка очікують хіти вокалу, які пролунають в цей вечір! Хіти, які італійський тенор дуже любив виконувати у проекті «Pavarotti & Friends».

Володимир Гришко є одним із останніх учнів і партнерів по сцені італійського тенора. Одного разу, коли Володимир був солістом Метрополітен-Опера, з ним трапився дуже кумедний випадок:

«У той день було заплановано дві вистави: зранку опера «Тоскa» Дж. Пуччіні (в арії Каварадоссі – Паваротті), а ввечері я виконував головну партію Андрія Хованського в опері Мусоргського «Хованщина», – згадує Гришко. – Ранкова вистава закінчилася у другій години дня, і я, щоб попасти у свою кімнату, мусив стояти в черзі прихильників Паваротті, котрі чекали на автограф майже 3 години. Дочекавшись останнього шанувальника, я зайшов. Лучано, сидячи біля дзеркала, автоматично запитав: «Як ваше ім'я? Давайте програмку для автографа». Відбулася пауза. Маестро, повернувся, побачив мене… Я обійняв його і теж взяв автограф на згадку. А на програмці мого спектаклю він написав: «Бажаю тріумфу». До речі, так воно і сталося!

Через два роки я запросив Паваротті на наш спільний концерт у Палац «Україна» до Києва. Того року Маестро мав безліч запрошень в інші країни світу. Але я переконав його відвідати саме Україну, за що він був дуже вдячний і довго ще розповідав колегам з Метрополітен-Опера, що в Україні живуть найкрасивіші жінки, дуже смачна їжа і що це надзвичайно співоча і талановита нація».

Ця подія залишиться у вашій пам'яті назавжди. Незабутній подарунок для всіх жінок!

Метки:

Харьков, Палац студентів Національного Юридичного університету ім. Ярослава Мудрого
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Маестро Володимир Гришко «Історія кохання»
Афиша Харьков, Палац студентів Національного Юридичного університету ім. Ярослава Мудрого 2020. Купить билеты в Харьков со скидкой онлайн. Концерты в Харьков