«Ревнива до самої себе»

Мелитополь, Палац культури імені Т. Г. Шевченка
Билеты от 100 грн!
Купить билет на «Ревнива до самої себе» - 21.03.2021 18:00

Молодий кабальєро Дон Мельчор прибуває в Мадрид, щоб вигідно одружитися на заочно засватаної нареченій. І тут з кабальєро трапляється невдача – він закохується в іншу. Зустрічає він її в церкві на месі, закутану в мантилью так, що видно тільки чарівна ручка. Але навіть цього стало досить, щоб звести Мельчора з розуму. Хлопець і гадки не має, що господиня тоненьких пальчиків – його наречена Магдалена. А Магдалена ревнує свого нареченого, закоханого в «іншу», хоча пізніше і дізнається, що ця уявна «інша» вона і є. Магдалена починає витончену гру, де ревнощі ледь не заводить стосунки героїв в глухий кут.

Класична комедія плаща і шпаги, зіграна «Новим Театром» в стилі модерн, розповість про мінливості кохання з першого погляду, про те як фантазії і фантоми відіграють з нами злі жарти. Весела і пікантна історія любові, складна інтрига, захоплюючий сюжет, танець і яскравий іспанський колорит – ось складові нашого спектаклю. Смішно, динамічно, повчально, карнавально. Що ще потрібно для гарного вечора в театрі?

П'єса іспанця Тірсо де Моліна написана приблизно 400 років тому, сповнена кумедних поворотів і ренесансної радості. Автор був ченцем, сучасником Сервантеса і Лопе де Веги, і за свою життєрадісність і «розгнуздані» комедії, духовенство неодноразово надсилало Тірсо з Мадрида куди подалі, щоб не розбещував і без того навіжених співвітчизників. Це не завадило йому зробити блискучу кар'єру богослова і написати більше 400 п'єс у віршах, з яких до нас дійшло лише 84.

У ролях: Дар'я Лебедєва, Євген Славинський, Іван Острівний, Олена Лебедєва, Марина Ярова, Дмитро Московцев, Юрій Титов, Ілля Довгий, Олександр Рудик.
Постановка: Світлана Лебедєва

У 2-х діях, тривалість 2 години 30 хвилин


Мелитополь, Палац культури імені Т. Г. Шевченка
Билеты от 100 грн!
Купить билет на «Ревнива до самої себе»
Афиша Мелитополь, Палац культури імені Т. Г. Шевченка 2020. Купить билеты в Мелитополь со скидкой онлайн. Концерты в Мелитополь