VIP – Вечір Іронічної Поезії

Київ, Docker Pub
Билеты от 175 грн!
Купить билет на VIP – Вечір Іронічної Поезії - 01.04.2021 19:00

VIP – Вечір іронічної поезії Гранди смішного та гострого слова зберуться 1 квітня у Докер-пабі. Легенда української літератури Сашко Ірванець, підскарбій Бу-Ба-Бу, гуру іронічної поезії, люди із телевізора та ютуба Брати Капранов, літератори та музиканти, автори вірша-мема «Любіть українок», майстер політичної сатири І каналу Ньюспалм Юрко Космина. Весело – не значить тупо! А розумно – не значить нудно. Цілий вечір з вами будуть веселі і водночас розумні вірші, смішні й водночас мудрі пісні, дотепні розмови та добрий гумор у всіх сенсах цього слова.

Ця четвірка підвищить ваш настрій на 33,5%, а оптимізм – на 42 градуси! Гарантія від виробників іронічної поезії – Сашка Ірванця, Юрка Космини та Братів Капранових. Раптом хтось не знає: Сашко Ірванець – письменник і поет, драматург та перекладач, творець романів «Рівне/Ровно», «Хвороба Лібенкрафта», «Харків 1938» та безлічі поетичних збірок, зірка фестивалів «Вивих», разом із Юрієм Андруховичем та Віктором Небораком заснував легендарне літературне угруповання Бу-Ба-Бу, друкувався в Америці та Європі, вистави за його п’єсами ідуть на сценах України, Німеччини та Польщі. Його блог у Фейсбуку є джерелом оптимізму для тисяч українців.

Брати Капранови – письменники, музиканти, автори і ведучі ютуб-каналу імені Т.Г. Шевченка, одного з найпопулярніших в Україні, автори 10 прозових книжок, 3 науково-популярних та двох публіцистичних, серед яких виділяються «Мальована історія Незалежності України», «Кобзар 2000» та «Забудь-річка.

Пишуть веселі й не завжди політкоректні вірші, співають неформатні і дотепні пісні, дають дошкульні коментарі. На їхню ФБ-сторінку підписані тисячі, а на ютуб-канал – сотні тисяч.

Юрко Космина – поет, журналіст, блогер, спеціалізується на політичній сатирі. Сміявся з Януковича, Порошенка, Зеленського, не кажучи вже про Шкіряка, Ківу, Авакова, Рабіновича… одним словом, з кого тільки не сміявся. Автор і ведучий ютуб-каналу Ньюспалм, який висміює інформаційні маніпуляції, фейки, ганьбу, зраду та фейспалми. Його дотепні і дошкульні вірші миттєво розлітаються фейсбуком та ютубом.

Метки:

Київ, Docker Pub
Билеты от 175 грн!
Купить билет на VIP – Вечір Іронічної Поезії
Афиша Київ, Docker Pub 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ