La Primavera. Inspiration Classic

Київ, Дом Актёра
Билеты от 100 грн!
Купить билет на La Primavera. Inspiration Classic - 24.03.2021 19:00

La Primavera – прем'єра нової програми від проєкту Inspiration Classic. Коли дихання весни відчувається абсолютно всюди, ми доповнимо ваш настрій неповторною романтичною добіркою. Наші харизматичні артисти занурять вас у всесвіт чудових музичних композицій авторства українських, французьких та італійських композиторів. На кожного гостя очікує подорож музичними вуличками наповненими світлом, весняним настроєм та позитивними емоціями.

Inspiration Classic – проект професійних класичних співаків та музикантів. Робота проекту направлена на популяризацію класичної музики. Наші артисти представляють на українських сценах концерти- спектаклі, тематичні концертні програми, концерти -замальовки. В репертуарі солістів проекту твори українських та зарубіжних композиторів. Наш репертуар постійно поновлюється, і часто, з урахуванням побажань поціновувачів нашої творчості.

Катерина Болкуневич (авторка проєкту, сопрано)

Ольга Братик (сопрано)

Наталія Мамедьярова (фортепіано)

Альона Хоптинець (фортепіано)

Нашим гостям ми гарантуємо дотримання всіх заходів безпеки згідно карантинних вимог !! В разі зміни карантинного зонування всі придбані квитки будуть збережені та перенесені на іншу дату!

Метки:

Київ, Дом Актёра
Билеты от 100 грн!
Купить билет на La Primavera. Inspiration Classic
Афиша Київ, Дом Актёра 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ