Арт-ринок 2021. Сучасне колекціонування. Денис Белькевич

Київ, Inveria Event Space
Билеты от 450 грн!
Купить билет на Арт-ринок 2021. Сучасне колекціонування. Денис Белькевич - 13.03.2021 14:00

Запрошуємо вас на зустріч з відомим економістом сфери мистецтва, консультантом з інвестування та управління предметами мистецтва – Денисом Белькевичем!

Серія з 4-х лекцій «Арт-ринок 2021. Сучасне колекціонування»

Лекція 1 – 13 березня
«Арт-ринок і COVID: до і після»

Пандемія коронавiрусу змінила наше життя, а з нею – наше сприйняття мистецтва. Чи стало воно ближче завдяки онлайн? Чи готові ми купувати мистецтво поза ярмарків і фізичних аукціонів? Чи повернеться художній світ до космополітичного укладу без видимих кордонів? Наскiльки змінить ситуацію тотальна вакцинація? Що чекає на арт-ринок у 2021 році і яким він буде в наступне десятиріччя?

Лекція 2 – 20 березня
«Історія колекціонування. Від Стародавнього світу – до XIX століття»
Якими були перші колекціонери і чи усвідомленою була їхня пристрасть? Як Ватикан став найбільшим колекціонером всіх часів? Чому страусині яйця ледь не витіснили предмети мистецтва? Як технологічна революція, високі ціни і мода змінили підхід до колекціонування? Еволюція колекцій мистецтва і естетики власника: від «колекції всього» до кураторських зібрань.

Лекція 3 – 27 березня
«Історія колекціонування. XX століття»

Що змінилось на арт-ринку з появою нової наддержави – США? Як виховувалося «Золоте покоління» колекціонерів 1950-х років? Коли і ким була монополізована Венеціанська бієнале? Чому музейні і приватні колекції часом належать одним власникам? Як на арт-ринку настає аналог «періоду первісного накопичення капіталу» – формування нових поколінь колекціонерів?

Лекція 4 – 3 квiтня
«Сучасне колекціонування. Покоління X-Y-Z»

Як часто приходять нові покоління і як не заплутатися в їх позначеннях? Хто виявив більшу активність в пандемію: міленіали з ноутбуками чи зумери зі смартфонами? Чому у 2020 році до трьох основних мотивацій покупки мистецтва додалося ще дві? Чого хоче Покоління Z: грати, орендувати або ділитися? Чому молоді купують молодих і що за слово таке страшне – NFT?

Денис Белькевич – економіст сфери мистецтва, засновник акселератора ArtTech-стартапів Fuelarts, автор багатьох публікацій на тему арт-ринку та технологій, консультант з інвестування та управління предметами мистецтва, менеджменту приватних колекцій. Здобув освіту в Sotheby's Institute of Art, Нью-Йорк.

Місце проведення:
Inveria Event Space
Адреса: вул. Володимирська, 49А м. Київ
Дата: 13 березня
Початок реєстрації о 13:40

Метки:

Київ, Inveria Event Space
Билеты от 450 грн!
Купить билет на Арт-ринок 2021. Сучасне колекціонування. Денис Белькевич
Афиша Київ, Inveria Event Space 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ