Цирк Сузір'я

Запоріжжя, Запорізький державний цирк
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Цирк Сузір'я - 27.03.2021 12:00

З 7 березня Запорізький державний цирк презентує нову театралізовану шоу- виставу «Сузір’я».

Як загадковий та безмежний Космос наповнений неймовірною кількістю зірок, так і наше театралізоване шоу наповнене величезним різноманіттям циркових жанрів.

Манеж Запорізького цирку на деякий час перетвориться на величну картину зоряного неба з безліччю талановитих артистів-зірок.

Справжня принцеса цирку повітряна гімнастка на трапеції Олена Галкіна вражає сміливістю та пластикою, легко і безстрашно виконає карколомні трюки під куполом цирку.

Жонглер-віртуоз Владислав Морондель виконає один с найскладніших трюків жонглерського мистецтва, що змусить затамувати подих і нікого не залишить байдужим.

Михайло Гідей продемонструє єквілібр на вільному дроті і здивує унікальною майстерністю володіння своїм тілом.

Чотирилапі артисти, а саме: кумедні носухи, пухнасті котики та собаки породи Хаски під керівництвом улюбленої дресирувальниці Анжели Танкопій сподобаються передусім наймолодшим глядачам.

Олександр Фалалеєв окрім веселого номера з собачками, кізочками, свинками, надасть гарних емоцій оригінальним виконанням музичних композицій.

І нарешті одним з найяскравіших номерів цієї шоу-вистави по праву можна вважати акробатів на гойдалках та літаючих гімнастів на турніку під керівництвом Валентина Деміана. Глядачів здивує вражаюча постанова, вправні трюки і хвилююче виконання технічно складних елементів.

Яскравою кометою є – клоунський дует «До За До». Кожен вихід на манеж цих артистів – це справжній шедевр.

Цирк «Сузір’я» це театралізоване шоу сповнене яскравих зірок, позитивних емоцій, дивовижних артистів та безліч циркових жанрів!

Сузір’я – це візерунок зірок, який видно із Землі.

жонглер-віртуоз.

Артем є автором та єдиним в світі виконавцем найскладнішого комбінованого трюку за весь час існування жонглерського мистецтва.

АКРОБАТИ НА ТУРНІКАХ Віртуозні акробати, вражаюча постанова зі спецефектами, вправні трюки і хвилююче виконання технічно складних елементів

повітряна гімнастка. Справжня принцеса цирку!

ендітна дівчина виконує складні трюки так легко і безстрашно, що люди завмирають від захвату! Номер в її виконанні завжди дарує море емоцій.

Театралізоване шоу сповнене таємниць! На манежі артисти продемонструють надскладні трюки, унікальну майстерність володіння тілом, що межує з чудесами і вражає навіть найдосвідченішу публіку.

Клоунський дует «До За До». Кожен вихід артистів на манеж – справжній шедевр! Роки і роки тренувань, а потім щоденні вистави та робота в кращих програмах світу – в результаті на манежі народився унікальний дует, який до душі глядачеві різного віку.

Метки:

Запоріжжя, Запорізький державний цирк
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Цирк Сузір'я
Афиша Запоріжжя, Запорізький державний цирк 2020. Купить билеты в Запоріжжя со скидкой онлайн. Концерты в Запоріжжя