GOLDA. Yiddish Jazz Show. Дополнительный концерт

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 490 грн!
Купить билет на GOLDA. Yiddish Jazz Show. Дополнительный концерт - 28.03.2021 19:00

28 березня – Yiddish Jazz Show – традиційне шоу у виконанні співачки GOLDA (Тетяни Амірова) та Freedom Ballet відбудеться в Caribbean Club.

додатковий концерт на прохання глядачів
обмежена кількість місць
камерний формат та лампова затишна атмосфера
можливість відпочити та насолодитися гарною музикою

Yiddish Jazz Show – це музична вистава з елементами імерсивного театру, де гість одночасно і глядач, і герой дійства. Програма створена ексклюзивно для гостей Caribbean Club Concert Hall.

Одеса 20-х років, південний колорит, єврейська громада. Звідси починається історія молодої дівчини, яку розповідають через пісні, виконанні на ідиші в джазових аранжуваннях.

Ідеолог проєкту Yiddish Jazz Show – співачка GOLDA – з дитинства знайома з цими піснями, їх віковою історією та особливим характером. У компанії з топовими українськими джазовими музикантами GOLDA знаходить нове прочитання забутим пісням, вдихає в них свіжість та змушує полюбити ці пісні навіть тих, хто до сих пір був зовсім не знайомий з єврейською культурою.

«Музичний спектакль Yiddish Jazz Show вже чотири рази відбувся з успіхом в столичному Caribbean Club. Це гарна традиція, до якої приємно повертатися знову і знову, — розповідає GOLDA. — У цій програмі найголовніше – це атмосфера свята. Декорації, шоу, живий бенд, постановочні номери, костюми і танці від Freedom Ballet. Коли це все разом оживає на сцені – неможливо відірватися!».

Режисер постановник – Павло Бондаренко.
Художник по костюмах, ідеолог – Назар Дідик.

Подаруйте собі яскраві та святкові враження!

Метки:

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 490 грн!
Купить билет на GOLDA. Yiddish Jazz Show. Дополнительный концерт
Афиша Київ, CARIBBEAN club 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ