Український фольклорно-етнографічний ансамбль «Калина»

Кривий Ріг, КП КАМТДМК імені Тараса Шевченка
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Український фольклорно-етнографічний ансамбль «Калина» - 30.03.2021 19:00

Український фольклорно-етнографічний ансамбль «Калина» був створений у 1981 році.
Метою Ансамблю була популяризація та відтворення традиційних обрядів, збереження музичної, вокальної та хореографічної та хореографічної спадщини української народної культури.

Колектив Ансамблю “ Калина” гастролює по Україні та за її межами. Мистецьку майстерність виконавців було відзначено неодноразово на численних конкурсах – «Молоді голоси», Харків, 1981, Гран-прі , Корея, 1995, Франція, Нант, 1992, лауреат Міжнародного фестивалю «Ніч на Івана-Купала» в м. Круклянки, Польща, 2006р., гастролі у Іспанії, Чилі, Єгипті, Голландії, Німеччині, Італії, Білорусії, Росії, Грузії, Ізраїлю, тощо.

Ансамбль «Калина» – це справжній феєрверк жанрового симбіозу: музики, танцю, співу, живопису. Досконало мальовничі, чіткі за своєю музично хореографічною формою сценічні картини, в яких народний танець поєднується з сучасною лексикою прикрашають скарбницю української сьогоденної культури.


Кривий Ріг, КП КАМТДМК імені Тараса Шевченка
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Український фольклорно-етнографічний ансамбль «Калина»
Афиша Кривий Ріг, КП КАМТДМК імені Тараса Шевченка 2020. Купить билеты в Кривий Ріг со скидкой онлайн. Концерты в Кривий Ріг