Танго-спектакль ProstoTa

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 390 грн!
Купить билет на Танго-спектакль ProstoTa - 08.04.2021 19:00

8 квітня в Caribbean Club Concert Hall відбудеться сучасна танго-вистава «ProstoTa».

танцювальний перформанс під живий музичний супровід
перша в Україні танго-вистава
учасниками постановки є не тільки танцівники, а й музиканти
обмежена кількість місць

«Геть всі стандарти, ми покажемо, яким танго є насправді. Ми розповімо просто про найголовніше…», — розповідають творці вистави. Вони обіцяють стерти всі штампи і стереотипи навколо танго, та повністю перевернути уявлення про цей стиль і про поняття «танго-вистава» в цілому.

Вистава «ProstoTa» з'явився завдяки зустрічі і задуму творчих людей: засновниці студії танців «GOLDANCE» Світлани Шеветовской, музикантів віртуоз-квартету KIEV TANGO PROJECT і молодого танцювального театру WAVE. Режисером вистави став відомий хореограф-постановник Олексій Бусько.

«Так склалося, що ми живемо в епоху надлишку інформації, щоденно проникаючою в наш розум. Часто, підсвідомо, ми поглинаємо терабайти думок та витворів інших людей. Найскладнішим є сконцентруватися на простих речах, адже саме з них складається все, що спершу здається складним… На щастя, абстрактне мислення, яким наділений кожен з нас, створило такий феномен як мистецтво, яке в свою чергу втілилося в різні види та форми. Саме, стикаючись з ним, людина може на мить відмовитися від зовнішнього світу та зануритися у свою свідомість, підсвідомість, душу, і, мабуть, знайти для себе прості відповіді на складні питання», – говорить Олексій Бусько про танго-виставу «ProstoTa».

Танго-вистава «ProstoTa» вже тричі пройшла з аншлагом в Caribbean Club Concert Hall. Не пропустіть сучасний танцювальний перформанс в цей раз!

Метки:

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 390 грн!
Купить билет на Танго-спектакль ProstoTa
Афиша Київ, CARIBBEAN club 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ