ХХV Всеукраїнський День Логіста Змагання водіїв навантажувачів

Київ, Дизайн-отель Road
Билеты от 5800 грн!
Купить билет на ХХV Всеукраїнський День Логіста Змагання водіїв навантажувачів - 27.05.2021 09:00

ХХV Всеукраїнський День Логіста Змагання водіїв навантажувачів

Всеукраїнський День Логіста – став для багатьох директорів логістики унікальним комунікаційним майданчиком, який сприяє обміну досвідом з представниками бізнесу та експертами, з обговоренням тенденцій розвитку логістики, відмінним шансом для кожного з учасників поділитися здобутками, перейняти успішний досвід і обговорити ідеї подальшого підвищення ефективності бізнесу.

Всеукраїнський День Логіста традиційно об'єднає представників галузі для вирішення всіх етапів ланцюгів поставок, підвищення ефективності складської обробки товарів, транспортного та інформаційного забезпечення підприємств, роботи з персоналом в логістиці, а також передачі логістичних бізнес-процесів на аутсорсинг.

Якщо ви керівник компанії або директор з логістики, провідний логіст компанії, участь в Головній Галузевій події Логістики переверне Ваше бачення і підштовхне до оперативних змін, дасть план перших кроків оптимізації логістичної складової вашого бізнесі!

В рамках події Ви:

Обміняєтеся один з одним передовим досвідом

Дізнаєтеся прогноз розвитку ринку вантажоперевезень в Україні

Відкоригуєте свої бізнес-процеси, щоб скоротити витрати на логістику

Зможете провести переговори з потенційними клієнтами та партнерами

Спільними зусиллями зможете посилити розвиток ринку логістики в Україні

Побачите професійне шоу водіїв навантажувачів

Спецпроекти в рамках конференції:

Змагання водіїв Вилкових навантажувачів. На конференції Ви можете стати учасником або глядачем змагань водіїв навантажувачів

Виставка рішень і послуг для логістики. В рамках Конференції Всеукраїнський День Логіста проходить виставка рішень і послуг, а також обладнання і техніки для логістики

Тематичні майстер-класи з логістики. 15 тематичних виступів керівників логістики.Тематичні майстер-класи пройдуть в перший і другий день

Вигоди конференції:

Актуальними темами для обговорення будуть варіанти вирішення затримок на всіх етапах ланцюга поставок, підвищення ефективності складської обробки товарів, підприємства транспортного та інформаційного забезпечення, робота з персоналом в логістиці, а також питання аутсорсингової логістики.

Отримайте практичні рекомендації щодо нюансів митної логістики, які слід враховувати в зовнішньоекономічній практиці, щоб можна було виробляти імпортно / експортні операції набагато вигідніше.

Всеукраїнський День Логіста- це платформа для спілкування, де учасники зможуть поділитися досвідом і спільними зусиллями розвинути логістичний ринок в Україні.

На міні-виставці, яка відбудеться в рамках конференції, Ви познайомитеся з новими рішеннями і послугами з логістики та будете в тренді, використовуючи передові логістичні технології.

У вас буде можливість провести переговори з потенційними клієнтами та партнерами, що дозволить вам налагодити нові зв'язки та укласти угоди про співпрацю.

Метки:

Київ, Дизайн-отель Road
Билеты от 5800 грн!
Купить билет на ХХV Всеукраїнський День Логіста Змагання водіїв навантажувачів
Афиша Київ, Дизайн-отель Road 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ