Доки сонце зійде роса очі виїсть

Дніпро, Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Доки сонце зійде роса очі виїсть - 22.05.2021 17:00

Вистава за п'єсою видатного драматурга, артиста і режисера другої половини ХІХ ст. Марка Кропивницького. У ній зображується життя і побут різних класів і соціальних прошарків українського суспільства, викривається зажерливість глитаїв, а також із глибокою симпатією замальовуються образи простих селян, бідняків, наймитів, заробітчан, показується їх страждання і безправність за часів російського царського правління.

П’єса нагадує нам, що найголовніше – це вiрнiсть своїм моральним законам. Їх дотримувалися нашi прадiди довгi столiття, i до них нам треба повертатися. За жанром спектакль нагадує мелодраму – тут і пристрастi, і драматичнi ефекти пiд час зображення перешкод на шляху до щасливого життя Оксани й Бориса. Цікаво розкриті образи селянської дочки Оксани, що прагне навчитися грамоти, Горнова, iнтелiгента, якому близькi народницькi iдеї, пристосуванця-перевертня Гордiя Поваренка – всi вони реалiстично змальованi на тлi сiльського життя та стосункiв бiдноти з багачами.
Тривалість вистави: 2 год. 20 хв.

Метки:

Дніпро, Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Доки сонце зійде роса очі виїсть
Афиша Дніпро, Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка 2020. Купить билеты в Дніпро со скидкой онлайн. Концерты в Дніпро