Міжгалактична медитація "Музика небесних сфер"

Київ, Планетарий
Билеты от 550 грн!
Купить билет на Міжгалактична медитація "Музика небесних сфер" - 03.06.2021 19:30

Мистецький проєкт ARTSpaceтм Київського Планетарію презентує повнокупольне шоу – медитацію «Музика небесних сфер».

До Вашої уваги – музично-проєкційне шоу звукової медитації, де Ви поринете до самих глибин зовнішнього макро- та внутрішнього мікрокосмосу.

Розпочинати наш концерт будуть тибетські дзвіночки. А потім вже прозвучать космічні дзвони, якібудуть задавати темп і ритм нашого міжгалактичного польоту. Ця небесна музика в синтезі з повнокупольними проекціями 360ﹾ приведуть до відчуття єдності, космічної свідомості – первинного стану світоутворення, що в свою чергу приводить до душевного спокою кожну людину.

В Музиці небесних сфер Ви зможете побачити картини Всесвіту, які є суттю і джерелом всього існуючого.Розкриття душі, інтуїтивних здібностей, серця, всієї тої краси, внутрішньої і зовнішньої, що приводить до досконалості, якої прагне кожна душа.

«Серце людини, одного разу розширившись – стає більше, ніж Небеса».

Отож, слухаємо, спостерігаємо і розширюємось разом на повнокупольному музичному шоу Київського Планетарію – Музика небесних сфер.

Вже після завершення, через ті ж «Ворота Тиші», повернемось на нашу рідну планету Земля. В наш сучасний, матеріальний світ, додому.

Вхід в Зоряну залу після початку концерту суворо заборонено

Метки:

Київ, Планетарий
Билеты от 550 грн!
Купить билет на Міжгалактична медитація "Музика небесних сфер"
Афиша Київ, Планетарий 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ