Одного разу за Великого Вибуху + Бачення

Київ, Планетарий
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Одного разу за Великого Вибуху + Бачення - 12.05.2021 17:30

Одного разу за Великого Вибуху

Теорія Великого Вибуху нині є, мабуть, єдиним поясненням походження Всесвіту. Наш світ виник з точки – сингулярності, і існує вже майже 14 мільярдів років. Сучасні технології і знання все ще неспроможні зазирнути в глибоке минуле і побачити народження Всесвіту, а теорії базуються лише на математичних розрахунках і моделях. Фільм «Одного разу за Великого Вибуху» відкриває дивовижні події моменту народження простору і часу. Приєднайтеся до подорожі у просторі і часі, спостерігаючи наш Всесвіт від стану крихітної точки на початку часів до його сучасних неймовірних розмірів. Станьте свідками Великого Вибуху!

Виробництво: 2014 рік, Індія

Тривалість: 16 хв.

Вікова аудиторія: 12

Бачення

Прослідкуємо шлях світла Всесвітом. Воно народилося у вигляді фотонів в надрах далекої зорі. Подолавши неозорі простори космосу, промінь світла потрапляє в очі людини, передаючи сигнали до головного мозку, завдяки чому ми його бачимо. Фільм “БАЧЕННЯ!” охоплює деякі питання астрофізики, фізіології зору й роботи головного мозку. Вслід за фотоном глядач потрапляє до ока юної спостерігачки зоряного неба, аби вивчитиелементиокатаїхніфункції.

Цей повнокупольний фільм створено спільно студіями Koenig Films (США) та Mirage 3D (Нідерланди) та профінансовано щедрим грантом від компанії ZEISS (Німеччина).

Виробництво:США/Нідерланди/Німеччина

Мова:Українська

Тривалість:27хв

Метки:

Київ, Планетарий
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Одного разу за Великого Вибуху + Бачення
Афиша Київ, Планетарий 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ