Прем’єра! Українська нова хвиля: Перезавантаження

Київ, Сцена 6
Билеты от 120 грн!
Купить билет на Прем’єра! Українська нова хвиля: Перезавантаження - 21.05.2021 19:00

21 травня в Довженко-Центрі відбудеться прем’єра Української нової хвилі – альманаху кращих короткометражних фільмів 2020 року.

Цьорічна Хвиля виходить із заголовком «Перезавантаження». Перезавантажується сам формат показу Хвилі. Попередні 7 років Довженко-Центр прокатував альманах кращих українських короткометражних фільмів у кінотеатрах в різних куточках України. Проте цьогоріч ми вдаємося до експерименту. Покази «Хвилі» відбудуться не в стінах кінотеатрів, а у ревіталізованих, перезавантажених просторах по всій Україні.

Вихід за межі традиційного кінотеатрального простору в місця, які були переосмислені, наповнені новими сенсами, допоможе краще розкрити потенціал фільмів молодих режисерів, які ламають стереотипні уявлення про українське кіно та змінюють його сприйняття у світі.

Точка старту – Довженко-Центр, колишня Київська кінокопіювальна фабрика, ревіталізована в сучасний культурний центр. Під час прем’єри відбудеться зустріч із режисерами фільмів, що увійшли до альманаху:

«Сурогат» Станіслава Сантімова – Приз глядацьких симпатій Київського міжнародного фестивалю короткометражних фільмів (KISFF);

«Бульмастиф» Анастасії Буковської – Спеціальний диплом журі на Київському міжнародному кінофестивалі «Молодість»;

«Врятуй мене лікарю» Дмитра Грешка – Головний приз в національному конкурсі на Міжнародному фестивалі короткометражних фільмів Wizart;

«Двоє» Владислава Вітріва – Нагорода за найкращу акторську роботу у Національному конкурсі на Одеському міжнародному кінофестивалі;

«Килим» Наталі Кисельової – Гран-прі Київського міжнародного фестивалю короткометражних фільмів (KISFF);

«Прощавай Головін» Мат’ю Ґрімара – Найкращий український короткометражний фільм Одеського міжнародного кінофестивалю, Спеціальна згадка журі Generation 14plus Берлінського кінофестивалю.

Метки:

Київ, Сцена 6
Билеты от 120 грн!
Купить билет на Прем’єра! Українська нова хвиля: Перезавантаження
Афиша Київ, Сцена 6 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ