Stand Up в Вышгороде

Вишгород, РБК «Енергетик»
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Stand Up в Вышгороде - 29.05.2021 19:30

Вперше у Вишгороді – Stand Up шоу!!!

ДК “Енергетик” запрошує всіх мешканців міста на великий стендап концерт. Одразу п’ять київських топових стендап коміків виступлять зі своїми кращими мологами. І це будуть:

Андрій Щегель – певно самий underground-й, і в той же час самий відомий стендап комик нашої країни. Ведучий гумористичного розмовного шоу “SRAKADUPA”. Резидент мінського Stand Up Club. Має на своєму рахунку 5 сольних стендап концертів випущених на YouTube. Чесний, прямолінійний парубок з ярко вираженою громадянською позицією.

Микита Шевчук – найпрофесійніший стендап комік Києва. Неймовірний імпровізатор. Дуже вихований, галантний мужчина. В минулому ведучий шоу Хеппі Ранок на Хіт Фм. Наразі ведучий гумористичного розмовного шоу “Джентльмени”, та “Дача передача”. Резидент Stand Up Club. Сам Одессит. Нещодавно розійшовся з дівчиною, тому жарти про відносини забезпечені.

Артур Петров – зрілість і мудрість нашого колективу. 10 років працював на телебаченні. Резидент “The Stand Up”, “Подпольний стендап”, “Ukrainian Stand-Up Agency”. Ведучий гумористичного розмовного шоу “Джентльмени”. Має дружину, двох дітей, тещу, собаку та кота, з якими проживає в одній квартирі. На чому, власне, і формує свій матеріал.

Денис Дума – відвертий, та самий душевний комік. Ведучий таких шоу: “Джентльмени”, “Специальные гости”, “Stand Up для БАБ”, “Freestyle Stand Up”. Має власну стендап школу. Займається розвитком руху “Stand Up Новая школа”.

Доречі місцевий. Вже понад шість років проживає в Вишгороді. Знає всі місцеві приколи, проблеми, та внутрішній настрій міста.

Метки:

Вишгород, РБК «Енергетик»
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Stand Up в Вышгороде
Афиша Вишгород, РБК «Енергетик» 2020. Купить билеты в Вишгород со скидкой онлайн. Концерты в Вишгород