VIRSKY. Мовою танцю

Київ, Український дім
Билеты от 490 грн!
Купить билет на VIRSKY. Мовою танцю - 24.06.2021 20:00

Шоу, що відгукнеться у душі так сильно й неповторно! Це шоу, після якого ви будете пишатися Україною та її народом! Одна з найбільш дивовижних прем’єр цього року – VIRSKY SHOW.

За 80 років свого існування Національний заслужений академічний ансамбль танцю імені Павла Вірського, яким керує Генеральний директор – художній керівник, Герой України, народний артист України Мирослав Вантух, виконав десятки тисяч танцювальних номерів, встиг підкорити мільйони сердець і прославити нашу країну на весь світ. Тепер відточені рухи і потужна енергетика стануть ще більш захопливими, славнозвісний колектив представляє новий проєкт VIRSKY SHOW – народні танці в обрамленні сучасних технологій!

Разом з колективом проєкт у життя втілює Денис Стульніков – режисер-постановник та хореограф концертів і лайв-перформансів, кліпів провідних артистів України: Світлани Лободи, МОНАТІК, ВремяИстекло, Quest Pistols Show, Lida Lee та багатьох інших. Саме він був постановником легендарного концерту Монатіка на Олімпійському і тепер готує для вас світлове шоу, яке заслуговує світової уваги. Адже найкращий спосіб показати всю самобутність, силу й красу українського народу – піти на шоу Вірського.

Українська естетика у кожному танці! Колорит у кожному русі! THE SPIRIT OF UKRAINE!

Метки:

Київ, Український дім
Билеты от 490 грн!
Купить билет на VIRSKY. Мовою танцю
Афиша Київ, Український дім 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ