Афиша концертов и спектаклей

«LADIE'S NIGHT» (Жіноча вечірка) Е,Мак-Картен,С,Сінклер ,18 плюс (театр ім. М. Л. Кропивницького)

Нова вистава театру корифеїв «Lаdies' night» (Жіноча вечірка) поставлена за п’єсою двох новозеландців Ентоні Мак-Картена, Стефена Сінклера «Lаdies' night». Промислове місто Англії. Шестеро давніх друзів виявилися безробітними – закрився місцевий металургійний завод. Грошей немає, роботи не передбачається, в сім’ях розлад. Що робити?
І тут на очі потрапляє оголошення про виступ для жінок… У голову одному з безробітних друзів приходить блискуча ідея – чи не податися у … стриптизери?! Лишилася дрібниця – навчитися танцювати та … наважитися зняти з себе одяг.
Отже, через що довелося пройти героям? Що подолати? Страх, комплекси, випробування сили духу і чоловічої дружби. Чи вистачить їм сміливості роздягнутися? Вистава захоплює вибухом справжньої чоловічої енергії та еротизму. Але у спектаклі доволі сильні драматичні ноти – на сцені показані долі героїв, їх душевні переживання та характери, а не тільки бажання заробити. Потрібно вміти перемогти невпевненість у собі та зрозуміти, що кожний може змінити своє життя. Розважаючи, вистава привертає увагу до серйозних речей.

Exit mobile version