Dinner Show. Wish River

Київ, Bakkara River Party
Билеты от 750 грн!
Купить билет на Dinner Show. Wish River - 11.06.2021 20:00

Унікальне dinner-шоу WISH RIVER!

На сцені Bakkara River Party 2021 виступлять зірки Cirque du Soleil та ще багато циркових й естрадних артистів світового рівня. Вони запрошують поринути у світ фантазії і стати частиною красивої історії про кохання і пошук себе.

29 травня у Києві стартував новий сезон спекотних літніх вечірок Bakkara River Party 2021!

Щосуботи на унікальній сцені посеред Дніпра виступатимуть топові артисти й музичні гурти. Зокрема: Гарик Кричевський, Сергій Міхалок з оркестром «Ляпис-98», «Мачете», Олег Кензов, Оля Полякова, DOROFEEVA, MONATIK, «НеАнгели», Тіна Кароль та багато інших. А щоп»ятниці гості Bakkara River Party зможуть дістати насолоду від унікального театрально-циркового DINNER-шоу WISH RIVER.

Автори і режисери нової постановки, керівники Art Vision Production, зірки Cirque du Soleil Aurelia Cats і Viktor Kee, реалізували амбітні надзавдання у проекті DINNER-шоу WISH RIVER.

Це унікальний мікс фізичного театру, високого циркового мистецтва, перформансу віртуозного музиканта Василя Попадюка і його гурту PapaDuke, сміливої хореографії, блискучої комедії, приголомшливої магії у супроводі футуристичної графіки, піротехнічних і світлових спецефектів. Професійні акробати, еквілібристи, жонглери і повітряні гімнасти заманюють глядача у захопливий світ ілюзій.

Шоу WISH RIVER – новий театрально-цирковий формат, який дозволяє глядачам розчинитися у фантастичному світі, взяти участь у незабутній пригоді.

За задумом авторів маестро Маг запрошує на вечірку групу артистів. З-поміж них – чарівна дівчина. Її не обходять одномоментні розваги – вона прагне величного ідеалу, шукає любов і своє істинне покликання. Мудрий Маестро бачить в очах таємничої незнайомки палке бажання досягти верх досконалості і вирішує втілити його в життя. Силою магії він переносить глядачів у світ мистецтва і гармонії. Чарівник проводить головну героїню казковим лабіринтом музики і танцю, польоту і магії, допомагаючи їй з головою зануритися у нову реальність і віднайти себе.

Залишитися байдужим до подій на сцені і навколо – нереально!

Глядача огорнуть чудові мелодії, спеціально створені французьким композитором Remy Bailet. Його музика вабить у казковий світ, зачаровуючи кожним рухом у цій виставі пристрастей.

На сцені DINNER-шоу WISH RIVER – найкращі артисти світових арен цирку: володар Гран-прі найбільших фестивалів цирку і магії маестро Євген Воронін, переможець циркового фестивалю в Монте-Карло і Парижі, фіналіст America's Got Talent Viktor Kee, зірка Cirque du Soleil Андрій Бондаренко, фіналістка світових талант-шоу Руслана Крутас и багато інших. Музичні зірки свята: український скрипаль-віртуоз зі світовим ім»ям Василь Попадюк і його музичний гурт PapaDuke. Його талантом захоплюються перші особи передових держав, дипломати, бізнесмени, члени королівських сімей.

WISH RIVER – неповторний симбіоз високого циркового мистецтва, досконалої драматургії, блискучої хореографії, дивовижної музики і яскравих емоцій!

Таємниці Всесвіту відкриються на унікальному сценічному майданчику просто неба на м»яких хвилях величного Дніпра.

Метки:

Київ, Bakkara River Party
Билеты от 750 грн!
Купить билет на Dinner Show. Wish River
Афиша Київ, Bakkara River Party 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ