Концерт популярної американської музики

Київ, Дом Актёра
Билеты от 170 грн!
Купить билет на Концерт популярної американської музики - 16.06.2021 19:00

16 червня у Національному будинку Актора відбудеться концерт S`WONDERFUL, присвячений популярній американській музиці першої половини ХХ сторіччя.

У концертній програмі беруть участь: лауреат міжнародних конкурсів Тетяна Асадчева (мецо-сопрано), партія фортепіано, заслужена артистка Бурятії, солістка Національного Будинку органної та камерної музики Лариса Реутова.

У концерті звучатимуть відомі американські спіричуелси, зокрема, знамениті композиції «Небо» та «Deep River», які по-праву вважаються одними із найкращих взірців народної американської пісні.

Окрему частину концертної програми складають пісні видатного американського композитора з українським корінням – Джорджа Гершвіна, з ім’ям якого тісно пов’язана одна із найяскравіших сторінок американської музики. Розквіт його творчості припав на період джазу, який панував в американській музичній культуру у 20-х роках ХХ сторіччя. Саме Гершвін став першим з композиторів, який використав у класичній музиці колоритні джазові мелодії та запальні ритми.

У концерті прозвучать такі відомі композиції Джорджа Гершвіна як: «Love walked in», «The man I love», «S`wonderful», яка, власне, і поклала саму назву концерту…

Фінальна частина програми присвячена саундрекам із культових фільмів та мюзиклів 30-60-х років ХХ сторіччя. Глядачі зможуть насолодитися такими відомим творами як «Дим» Джерома Керна, пісня Марії з бродвейського мюзіклу «West-side Story» Леонарда Бренстайна, баладою «Over the rainbow» Гарольда Аллена з кінофільму «Чарівник з країни Оз» та саудтреком «Moon river» з фільму «Сніданок у Тіфані».

Метки:

Київ, Дом Актёра
Билеты от 170 грн!
Купить билет на Концерт популярної американської музики
Афиша Київ, Дом Актёра 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ