«LADIE'S NIGHT» (Жіноча вечірка) Е,Мак-Картен,С,Сінклер ,18 плюс (театр ім. М. Л. Кропивницького)

Олександрія, Міський Палац культури
Билеты от 100 грн!
Купить билет на «LADIE'S NIGHT» (Жіноча вечірка) Е,Мак-Картен,С,Сінклер ,18 плюс (театр ім. М. Л. Кропивницького) - 18.06.2021 17:00

Нова вистава театру корифеїв «Lаdies' night» (Жіноча вечірка) поставлена за п’єсою двох новозеландців Ентоні Мак-Картена, Стефена Сінклера «Lаdies' night». Промислове місто Англії. Шестеро давніх друзів виявилися безробітними – закрився місцевий металургійний завод. Грошей немає, роботи не передбачається, в сім’ях розлад. Що робити?
І тут на очі потрапляє оголошення про виступ для жінок… У голову одному з безробітних друзів приходить блискуча ідея – чи не податися у … стриптизери?! Лишилася дрібниця – навчитися танцювати та … наважитися зняти з себе одяг.
Отже, через що довелося пройти героям? Що подолати? Страх, комплекси, випробування сили духу і чоловічої дружби. Чи вистачить їм сміливості роздягнутися? Вистава захоплює вибухом справжньої чоловічої енергії та еротизму. Але у спектаклі доволі сильні драматичні ноти – на сцені показані долі героїв, їх душевні переживання та характери, а не тільки бажання заробити. Потрібно вміти перемогти невпевненість у собі та зрозуміти, що кожний може змінити своє життя. Розважаючи, вистава привертає увагу до серйозних речей.


Олександрія, Міський Палац культури
Билеты от 100 грн!
Купить билет на «LADIE'S NIGHT» (Жіноча вечірка) Е,Мак-Картен,С,Сінклер ,18 плюс (театр ім. М. Л. Кропивницького)
Афиша Олександрія, Міський Палац культури 2020. Купить билеты в Олександрія со скидкой онлайн. Концерты в Олександрія