Piano Space. Сузір'я Франції

Київ, Планетарий
Билеты от 550 грн!
Купить билет на Piano Space. Сузір'я Франції - 19.06.2021 19:30

Мистецький проект ARTSpaceтм Київського Планетарію презентує:

Музичне повнокупольне шоу у форматі 360 «PIANO SPACE» – спецпроект «Сузір’я Франції» – рояль та флейта під зоряним небом Київського Планетарію! Ніщо так не розтоплює серце, як звучання великого роялю та флейти. Витончена музика, що заглядає в найпотаємніші куточки душі, найчуттєвіші музичні твори Франції – саундтреки до життя:

К. Дебюссі – Місячне сяйво
К. Дебюссі – Післяполудневий відпочинок фавна
Е. Саті – Gymnopédies # 1
А. Дютійо – Сонатина
Е. Саті – Gnosienne # 4
Ф. Пулленк – Соната для флейти 2 ч.
Ж. Ален – Рухи
К. Дебюссі – Les Chansons de Bilitis
М. Равель – Концерт для фортепіано соль мажор 2 ч.
Ж. Массне – Meditation
Музика фортепіано завжди виштовхує на поверхню найсвітліші емоції – для кожного щось своє: щось важливе, щось по-особливому близьке та інтимне. Адже, за великим білим роялем, солістка шоу-програми – ЮЛІЯ КИРИЛЮК, грає не просто на чорно-білих клавішах, вона грає на струнах Вашої душі, та чарівна флейта – Ганна Данець. Космічне шоу «PIANO SPACE» перетворюється у справжній багатовимірний концерт, завдяки новітнім технологіям Київського Планетарію та проекційному шоу у форматі 360 на одному з наймасштабніших проекційних куполів у Європі.

Юлія Кирилюк – закінчила КССМШ ім. М.В. Лисенка; випускниця НМАУ ім. П.І.Чайковського. Володіє таким інструментами, як: фортепіано, клавесин, орган та челеста. Виступала з такими грандіозними музичними шоу: Notre Dame de Paris Le Concert, Rock Symphony, Rock Opera Mozart Le Concert і т.д. Географія виступів охоплює Україну, Австрію, Швейцарію, Германію та ін.
Ганна Данець – студентка Національної музичної академії ім. П.І.Чайковського. Учасник різноманітних концертів, фестивалів та мистецьких заходів. Солістка біг – бенду “SaraBanda”. Неодноразово виступала на концертних майданчиках Німеччини, Польщі, Румунії, України.

Метки:

Київ, Планетарий
Билеты от 550 грн!
Купить билет на Piano Space. Сузір'я Франції
Афиша Київ, Планетарий 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ