Павел Табаков. Акустический концерт под белый рояль

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Павел Табаков. Акустический концерт под белый рояль - 29.06.2021 19:00

У вівторок, 29 червня, у Києві, в Caribbean Club (вул. Симона Петлюри, 4), відбудеться сольний концерт Павла Табакова, який віднедавна виступає як Tabakov. Концертна програма під назвою «Моя на все життя» звучатиме у супроводі білого рояля, що додасть літньому вечору особливих шарму та романтики. Початок – о 19:00. Концерт відбудеться із дотриманням вимог МОЗ (кількість місць у залі обмежена).

Невиправний романтик, улюбленець жінок, володар титулу «Голос країни» Tabakov 29 червня порадує усіх своїх шанувальників, а особливо шанувальниць, сольним концертом у Києві. Того вечора співак представить як хіти «Ти танцюєш одна», «Моя на все життя», «Тільки ти моя», «Любов Жива», так і пісенні прем’єри, реліз однієї з яких заплановано на травень – «В тобі живе моя любов».

Чимало пісень отримають нове, акустичне, звучання – під рояль. Що зробить романтичний музичний вечір від Табакова ексклюзивним. Імпровізація,неповторна атмосфера і тільки справжні емоції – обов’язкові складові «живих» зустрічей з артистом!

Як і іншим українським артистам, у 2020-му і навесні 2021-го Табакову довелося скасувати або перенести заплановані концерти. Попри це, минулий рік видався для співака доволі плідним – він випустив три сингли: «Все для нас», «Україно моя» і «Щасливе Різдво». Також Tabakov дав автомобільний концерт, а під завісу року разом із юними артистами Творчої школи Павла Табакова презентував у Львові свій авторський мюзикл «Фабрика Санти».

А творчий 2021-ий рік розпочався із прем’єри синглу «Серцебиття» та ьакустичного концерту під білий рояль у Львові «Моя на все життя». Наприкінці червня цю ексклюзивну програму почують і у Києві.

Метки:

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Павел Табаков. Акустический концерт под белый рояль
Афиша Київ, CARIBBEAN club 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ