Михаил Шац. Винтажный Stand Up

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 590 грн!
Купить билет на Михаил Шац. Винтажный Stand Up - 22.07.2021 19:00

Михаїл Шац повертається до Києва зі своїм сольним стендап-концертом

22 липня легендарний комік виступить в Caribbean Club Concert Hall з програмою «Вінтажний Stand Up». Нові та найкращі жарти, роздуми та правда життя, з левовою часткою єврейської іронії – все це об'єднається в часовому монолозі гумориста.

«Завжди їду в Україну з великою радістю, тому що у мене там багато друзів. Приїхати зі стендапом – це прекрасна можливість зустрітися та повеселитися. Що може бути краще?», – поділився Михаїл.

Михаїл Шац – шоумен, автор і ведучий культових тв-проектів «О.С.П.-студия», «Хорошие шутки» та «Слава Богу, ты пришел». Мініатюри та гумористичні історії з його участю вже стали легендарними.

Уже кілька років Михаїл успішно виступає в жанрі стендап, якісно виділяючись серед своїх молодих колег. Саме багатий життєвий досвід і тривале перебування в шоу-бізнесі, дає йому можливість легко жартувати про себе, знаменитостей і події, які оточували його діяльність.

Квитки на виступи Михаїла Шаца розлітаються за лічені дні, а кількість місць на стендап 22 липня обмежена.

Встигніть потрапити на концерт Михаїла, поки він не завів TikTok, не знявся в кліпі з Дані Мілохіним і не «угорає» по челенджам

Метки:

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 590 грн!
Купить билет на Михаил Шац. Винтажный Stand Up
Афиша Київ, CARIBBEAN club 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ