STAND-UP: июльская cмихотерапия!

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 290 грн!
Купить билет на STAND-UP: июльская cмихотерапия! - 15.07.2021 19:00

Стендап – це сміливий та відвертий гумор про те, що відбувається з нами і навколо нас. На концерті кожен з присутніх стає частиною стендап-комедії. Коміки діляться з глядачами своїми думками та емоціями, які не залишать байдужим нікого!

Знайомі життєві ситуації, курйози, проблеми та теорії їх смішного вирішення. Все це і багато іншого на вечорі справжньої стендап-комедії!

1 вечір – 1 сцена – 5 супер коміків – буде СМІШНО!

ІВАН ЖОРНОКЛЕЙ – киянин з амбіціями приїжджого, стендап-комік, засновник та ведучий «Ukrainian Stand-Up Agency». Іван знайомить глядачів зі стендапом і може розповісти про них те, що вони самі не знали.
СЕРГІЙ СТЕПАНИСЬКО – магістр української літератури та жіноцтва. Філолог, працює в IТ.
ЖЕНЯ БАБКОВ – комік, який входить в топ-10 кращих коміків по версії українських фестивалів стендап-комедії: O’fest 2016, Independent stand-up festival 2016 та 2017. Резидент «Гуднайт_клаб» на «1 1».
ВОЛОДИМИР ЄВЧУК – півтораметровий комік. Одружився для того, щоб потім доношувати одяг за своїми дітьми.
МАКСИМ КОНОВАЛ – переможець «Стендап ШОУ» на «Новому каналі», переможець проєкту «Розсміши коміка» та резидент «Гуднайт_клаб» на телеканалі «1 1».

Тривалість програми – 90 хвилин. Шоу-програма представлена українською та російською мовами. Рекомендовано особам від 18 років.

«Ukrainian Stand-Up Agency» – серйозний підхід до смішних подій!

Метки:

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 290 грн!
Купить билет на STAND-UP: июльская cмихотерапия!
Афиша Київ, CARIBBEAN club 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ