MAX BARSKIH. Bestseller

Київ, КВЦ Парковый (Смотровая площадка)
Билеты от 799 грн!
Купить билет на MAX BARSKIH. Bestseller - 10.09.2021 20:00

Макс Барських – найяскравіше явище на сучасній поп-сцені. Він задає музичні тенденції і стилі, збирає аншлаги в Україні і далеко за її межами, а головне – дарує пісні, які стають саундтреками до життів мільйонів слухачів по всьому світу.

10 вересня музикант знову повернеться на сцену КВЦ Парковий, щоб дати сольний концерт на головному оглядовому майданчику Києва і за традицією закриє літній сезон концертів у столиці.

Назва шоу – “BESTSELLER” – говорить сама за себе: в програмі головні суперхіти артиста, а також live презентація абсолютно нової пісні виконавця.

Макс Барських володар престижних міжнародних нагород в області популярної музики і культури, серед яких: MTV EMA, M1 Music Awards, «GQ Человек года» і багатьох інших. У 2018 році американський Forbes назвав Барських музичним послом України в світі.

У 2020 році Барських був нагороджений унікальною нагородою TOPHIT MUSIC AWARDS. Згідно медіа-статистики лід-сингл альбому співака «1990» – «Лей, не жалей» – 16 тижнів поспіль утримував перше місце чарту TopHit Global Radio Chart, що є абсолютним рекордом серед музикантів і виконавців з усього світу і самою ротованою піснею на всіх мовах в період з 2008 по 2020 рік.

Метки:

Київ, КВЦ Парковый (Смотровая площадка)
Билеты от 799 грн!
Купить билет на MAX BARSKIH. Bestseller
Афиша Київ, КВЦ Парковый (Смотровая площадка) 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ