Джазовий Michael Jackson

Львів, Митрополичі сади (Сад собору Святого Юра)
Билеты от 290 грн!
Купить билет на Джазовий Michael Jackson - 13.08.2021 19:00

Компанія «BIGSHOW Agency» запрошує на сезон магічних концертів у Митрополичих садах!

13 серпня о 19:00 у Митрополичих садах відбудеться унікальний концерт «Джазовий Michael Jackson» у виконанні джазових віртуозів Urban Gypsy & Olga Chernyshova!

Програма складатиметься з кращих хітів легендарних Майкла Джексона і Стіві Вандера у ексклюзивних джазових аранжуваннях провідних джазменів країни! Ти мусиш це почути!

Володар 15 премій «Греммі» і понад 500 інших престижних музичних і благодійних нагород, рекордсмен Книги рекордів Гінесса, майстер запальних ритмів, геній танцю, композитор і головний музичний провокатор XX століття. Все це – єдиний і неповторний Майкл Джозеф Джексон.

Стіві Вандер – американський соул-співак, композитор, піаніст, барабанщик, харпер, музичний продюсер і громадський діяч, що зробив величезний вплив на розвиток музики XX століття, що страждає сліпотою. 25-кратний лауреат премії Греммі. Один з основоположників класичного соулу і R’n’B. Стіві – один з найвідоміших вокалістів в світі, його постійно включають в «списки кращих вокалістів всіх часів».

Концерт відбудеться в рамках проєкту «Україна 30»

«Україна 30» – це унікальна серія концертів до 30-річчя Незалежності України, які розкривають всю різномастість форм та жанрів музичної душі України (від етнічної музики до класики).

Ексклюзивний медіа партнер – Радіо Люкс ФМ.

Метки:

Львів, Митрополичі сади (Сад собору Святого Юра)
Билеты от 290 грн!
Купить билет на Джазовий Michael Jackson
Афиша Львів, Митрополичі сади (Сад собору Святого Юра) 2020. Купить билеты в Львів со скидкой онлайн. Концерты в Львів