Studio Cooperation. Usein Bekirov Quintet

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 390 грн!
Купить билет на Studio Cooperation. Usein Bekirov Quintet - 19.07.2021 19:00

19 липня- Usein Bekirov Quintet виступить з новою програмою «Studio Cooperation» в Caribbean Club Concert Hall.

«Для мене честь презентувати вам нашу нову, справді зіркову програму «Studio Cooperation». Це буде вечір прем’єр якісного українського fusion-джазу у теплій і веселій компанії. Приєднуйтесь!», – запрошує Усеін Бекіров.

Studio Cooperation – авторська програма Усеіна Бекірова, що об’єднає на одній сцені кращих джазових музикантів України. Кожен з музикантів є унікальним артистом-віртуозом і учасником інших відомих проектів. Саме на цьому концерті вони зіграють разом, що гарантує відбірний джазовий саунд, соковиту мелодику етно-фанк-ф’южн стилю, яскраві імпровізації й в результаті – незабутні враження від концерту.

В програмі концерту звучатимуть як авторські композиції, аранжування відомих народних пісень, так і музика з нового альбому Усеіна Бекірова «Hands», що створений в колаборації з Максом Малишевим та світовими зірками Ібрагімом Маалуфом, Майком Стерном, Сарпом Маденом та іншими (реліз альбому відбудеться в серпні цього року).

Не пропустіть цей вечір, адже більшість композицій написані спеціально для даного проекту і вже 19 липня ви станете їх першими слухачами!

Для вас гратимуть:
-Усеін Бекіров – клавіші
-Денніс Аду – труба
-Віктор Павелко – саксофон
-Артем Лебедєв – бас-гітара
-Артур Фролов – ударні

Метки:

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 390 грн!
Купить билет на Studio Cooperation. Usein Bekirov Quintet
Афиша Київ, CARIBBEAN club 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ