Bocuse d’Or Ukraine 2021

Київ, Київ Експо Плаза
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Bocuse d’Or Ukraine 2021 - 11.10.2021 08:00

Bocuse d'Or – це міжнародний професійний конкурс для шеф-кухарів, заснований в 1987 році легендарним ресторатором Полем Бокюзом.

У найпрестижнішому гастрономічному конкурсі беруть участь понад 70 країн світу, які змагаються за право представляти свою країну на континентальних подіях, а також вийти у Великий фінал конкурсу, який проходить кожні 3 роки в Ліоні.

У 2021 році Україна вперше проведе Національній відбір з метою вибору Кандидата, який буде представляти Україну на Bocuse d'Or Europe Final 2022. Bocuse d’Or Europe Final 2019

Bocuse d'Or Ukraine відбудеться 11 жовтня 2021 року в Київ Експо Плаза, очікувана кількість гостей становить 3000 відвідувачів, які є 100% цільовою аудиторією – шеф-кухарі, кухарі, ресторатори, представники ринку HoReCa та суміжних індустрій, гастро-експерти, гастро-ентузіасти.

Локація проведення поділена на 2 зони: зона Національного відбору (8 кухонь (kitchen box) для приготування страв 8 командами, зона майстер-класів від іменитих шеф-кухарів) і зона експо (виставка офіційних Партнерів і HoReCa виробників, лекційна зона відкритого типу від провідних представників індустрії).

Проект Bocuse d'Or Ukraine має Національну значимість, його головною метою є формування іміджу української гастрономії в світі, привернення уваги до України, як до країни зі стрімким розвитком гастрономії, сприяти розвитку туризму, культури та економіки.

11 жовтня 2021 року вперше в Україні відбудеться Національний відбір професійного гастрономічного конкурсу Bocuse d’Or, який проводиться у світі з 1987 року.

Протягом 6 годин, 8 команд професійних кухарів будуть змагатися за право представляти нашу країну на Європейському фіналі у 2022 році.

На території проведення Національного відбору будуть проходити майстер-класи від іменитих шеф-кухарів, лекції від лідерів індустрії, різноманітні дегустації та конкурси.

Національний відбір Bocuse d’Or Україна 2021 — це подія міжнародного рівня, яка має велику значущість для усієї країни, адже його метою є формування іміджу української кухні у світі!

Приходь 11 жовтня підтримати Україну та отримати нові гастрономічні враження!

Місце проведення: Київ Експо Плаза.

Метки:

Київ, Київ Експо Плаза
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Bocuse d’Or Ukraine 2021
Афиша Київ, Київ Експо Плаза 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ