Світлана Позднишева, Ольга Стрілецька (м. Львів)

Чернівці, Зал органної та камерної музики Чернівецької обласної філармонії імені Д.Гнатюка
Билеты от 80 грн!
Купить билет на Світлана Позднишева, Ольга Стрілецька (м. Львів) - 15.08.2021 17:00

«Карнавал тварин та інші дива»
(орган в 4 руки та 4 ноги)

Світлана ПОЗДНИШЕВА – орган, м.Львів
Ольга СТРІЛЕЦЬКА – орган, м.Львів

Ґ.Ф.Гендель
Коронаційний гімн

В.А.Моцарт
Менует з «Маленької нічної серенади»

Е.Гріг
Пер Гюнт 1 сюїта

Ф.Мендельсон
Прелюдія і фуга с- moll

К.Сен-Санс
Карнавал тварин

К.Сен-Санс
Танець смерті

Можливо навіть краще було б назвати «Суцільні дива». Диво перше: за органом буде одразу дві органістки. Уявіть тільки кількість музики, що творять 4 руки і 4 ноги. Але ця помпезність достойно відкриє концерт Коронаційним гімном, який Г.Гендель створив для англійського короля.

Наступне диво – це сповнена пригод і неочікуваних поворотів долі мандрівника Пер Гюнта в сюїті Едварда Гріга.

Карнавал тварин Каміля Сен-Санса – це перша в історії музики пародія на популярну музику друзів композитора і самого себе.

А завершить усе те найбільше Диво яке відбувається у свято HELLOWIN.

Ольга Стрілецька – орган

Закінчила Львівську національну музичну академію ім М.В. Лисенка по двом спеціальностям: хорове диригування (клас проф. Бобер Л. Г.) та фортепіано (клас доц. Грамотєєвої Н.В.).

Дипломант міжнародного конкурсу молодих піаністів ім. Марії Юдіної (Санкт-Петербург 2013р), нагороди на міжнародному форумі піаністів (Санок, Польща).

Двічі приймала участь в літніх методичних курсах барокової музики у Варшаві по класу клавесину в Урсули Барткевич та органу/клавікорду у Марії Ердман.

Світлана Позднишева – фортепіано, орган

Піаністка, органістка, клавесиністка.

Її діяльність дуже різноманітна: виступає з сольними концертами, у фортепіанному дуеті “Світлотінь” із Ольгою Стрілецькою, в камерних ансамблях, проводить концерти-лекції, створює інтерактивні відео-уроки про клавішні інструменти («Історії родини Фортепіановичів»), організовує міжмистецькі події.

Завершила асистентуру-стажування в класі доцента Довганя П.В у 2017 році.

Навчання гри на органі розпочала у класі Івана Духнича, вдосконалювала майстерність на майстер-класах в Утерах у Лоренцо Гієльмі. Працює концертмейстером у Львівській національній музичній академії, а також солісткою-органісткою у Львівському органному залі.

Виступала з концертами у багатьох містах України, Чехії, Польщі та Німеччини, брала участь у різноманітних майстер-класах і фестивалях, таких як «Камерні Вечори в Академії», «Dzenzelivka Classical Week» та «ЛюдкевичФест», «Pizzicato e Cantabile»

Метки:

Чернівці, Зал органної та камерної музики Чернівецької обласної філармонії імені Д.Гнатюка
Билеты от 80 грн!
Купить билет на Світлана Позднишева, Ольга Стрілецька (м. Львів)
Афиша Чернівці, Зал органної та камерної музики Чернівецької обласної філармонії імені Д.Гнатюка 2020. Купить билеты в Чернівці со скидкой онлайн. Концерты в Чернівці