Афиша концертов и спектаклей

Світлана Позднишева, Ольга Стрілецька (м. Львів)

«Карнавал тварин та інші дива»
(орган в 4 руки та 4 ноги)

Світлана ПОЗДНИШЕВА – орган, м.Львів
Ольга СТРІЛЕЦЬКА – орган, м.Львів

Ґ.Ф.Гендель
Коронаційний гімн

В.А.Моцарт
Менует з «Маленької нічної серенади»

Е.Гріг
Пер Гюнт 1 сюїта

Ф.Мендельсон
Прелюдія і фуга с- moll

К.Сен-Санс
Карнавал тварин

К.Сен-Санс
Танець смерті

Можливо навіть краще було б назвати «Суцільні дива». Диво перше: за органом буде одразу дві органістки. Уявіть тільки кількість музики, що творять 4 руки і 4 ноги. Але ця помпезність достойно відкриє концерт Коронаційним гімном, який Г.Гендель створив для англійського короля.

Наступне диво – це сповнена пригод і неочікуваних поворотів долі мандрівника Пер Гюнта в сюїті Едварда Гріга.

Карнавал тварин Каміля Сен-Санса – це перша в історії музики пародія на популярну музику друзів композитора і самого себе.

А завершить усе те найбільше Диво яке відбувається у свято HELLOWIN.

Ольга Стрілецька – орган

Закінчила Львівську національну музичну академію ім М.В. Лисенка по двом спеціальностям: хорове диригування (клас проф. Бобер Л. Г.) та фортепіано (клас доц. Грамотєєвої Н.В.).

Дипломант міжнародного конкурсу молодих піаністів ім. Марії Юдіної (Санкт-Петербург 2013р), нагороди на міжнародному форумі піаністів (Санок, Польща).

Двічі приймала участь в літніх методичних курсах барокової музики у Варшаві по класу клавесину в Урсули Барткевич та органу/клавікорду у Марії Ердман.

Світлана Позднишева – фортепіано, орган

Піаністка, органістка, клавесиністка.

Її діяльність дуже різноманітна: виступає з сольними концертами, у фортепіанному дуеті “Світлотінь” із Ольгою Стрілецькою, в камерних ансамблях, проводить концерти-лекції, створює інтерактивні відео-уроки про клавішні інструменти («Історії родини Фортепіановичів»), організовує міжмистецькі події.

Завершила асистентуру-стажування в класі доцента Довганя П.В у 2017 році.

Навчання гри на органі розпочала у класі Івана Духнича, вдосконалювала майстерність на майстер-класах в Утерах у Лоренцо Гієльмі. Працює концертмейстером у Львівській національній музичній академії, а також солісткою-органісткою у Львівському органному залі.

Виступала з концертами у багатьох містах України, Чехії, Польщі та Німеччини, брала участь у різноманітних майстер-класах і фестивалях, таких як «Камерні Вечори в Академії», «Dzenzelivka Classical Week» та «ЛюдкевичФест», «Pizzicato e Cantabile»

Exit mobile version