Мультиквиток – XVIII Міжнародний Фестиваль імені П.І. Чайковського та Н.Ф. фон Мекк

Вінниця, Вінницька обласна філармонія
Билеты от 400 грн!
Купить билет на Мультиквиток – XVIII Міжнародний Фестиваль імені П.І. Чайковського та Н.Ф. фон Мекк - 31.08.2021 18:30

Дорогі друзі! Після вимушеної перерви ми раді оголосити про проведення XVIII Міжнародного фестивалю ім. П.І. Чайковського та Н.Ф. фон Мекк!

У вас є унікальна нагода придбати мультиквиток одразу на 5 фестивальних концертів, що відбудуться у філармонії, за супервигідною ціною та у якості подарунку отримати можливість АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНО потрапити на грандіозне закриття фестивалю у форматі open-air в Браїлові, що відбудеться на території садиби баронеси фон Мекк, де тепер розташовується музей Чайковського.

5-го вересня там на вас чекатимуть мистецькі локацій із виступами камерних колективів, святковий ярмарок, фудкорти та фотозони, а також цікава інтерактивно-розважальна програма як для дорослих так і для найменших відвідувачів.

Головна мистецька подія заключного дня XVIII Міжнародного фестивалю ім. П.І. Чайковського та Н.Ф. фон Мекк у Браїлові – балет П.І. Чайковського «Лебедине озеро».

Виконавці: Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії (диригент – Тарас Мартиник), Український балетний театр «Прем’єра» та солісти Львівського Національного театру опери та балету ім. С. Крушельницької (балетмейстер – Олег Петрик).

А також на вас чекає унікальний проект «Вокальні універсалії», який презентують Академічний камерний оркестр «Арката» (диригент – Василь Журбенко), Подільський камерний хор «Леонтович-капела» (художній керівник – Ольга Бабошина), квартет «Експромт», народна артистка України Ірина Швець (сопрано), заслужена артистка України Наталія Лановенко (сопрано), Володимир Полторацький (тенор), Герард Карпенко (баритон), Олександр Онофрійчук (тенор), спеціальний гість – лауреат Національної премії України ім. Т.Г. Шевченка, народний артист України Анатолій Кочерга (бас)

УВАГА! Власники МУЛЬТИКВИТКА БЕЗКОШТОВНО отримують місце в трансфері Вінниця–Браїлів та Браїлів–Вінниця 05 вересня.

Деталі, точний час та місце виїзду будуть повідомлені згодом на офіційних сторінках філармонії.

Цього року фестиваль проводиться у незвичні терміни, але з не меншим розмахом та кількістю репертуарних прем’єр. Склад учасників – «all stars» української академічної сцени.

Концерти, що входять в МУЛЬТИКВИТОК, відбудуться у залі Вінницької обласної філармонії ім. М.Д. Леонтовича з 31.08 по 04.09

Отже, відкриває фестиваль в останній день літа, 31 серпня, Симфонічний оркестр філармонії під батутою музичного директора проєкту, заслуженого діяча мистецтв України та культури Польщі Георгія Куркова, у співпраці із зіркою молодої генерації української фортепіанної школи Антонієм Баришевським (Київ), гаряче цінованим вінницькою публікою.

Другий фестивальний день, 01 вересня, ознаменований приїздом ансамблю баяністів-віртуозів AKKO QUARTET (Київ). Нещодавно колектив повернувся із Португалії з блискучою перемогою в одному із найпрестижніших конкурсів світового рівня – «Trophy Mondial», і знову готовий вражати нас майстерним виконанням відомих композицій у власних аранжуваннях.

02 вересня Академічний камерний оркестр «Арката» на чолі з маестро Курковим та заслужений артист України Назарій Пилатюк (скрипка, Львів) запрошують на танцювальну вечірку. В програмі – популярні танці усіх епох – від барокової Чакони до актуального Танго.

03 вересня презентуємо вокальний вечір у новому форматі – Салон-концерт «Ніч Чайковського». Театралізоване дійство у виконанні солістів філармонії: народної артистки України Ірини Швець (сопрано), заслуженої артистки України Наталії Лановенко (сопрано), Володимира Полторацького (тенор), Герарда Карпенка (баритон). В програмі бере участь Подільський камерний хор «Леонтович-капела» під керівництвом Ольги Бабошиної. Спеціальний гість – соліст Одеського національного академічного театру опери та балету, лауреат Міжнародних конкурсів Юрій Дудар (баритон). Концертмейстери: Олеся Францужан, Олена Пєнєва, Марія Александрова.

04 вересня – в рамках Всеукраїнського гастрольного туру до 30-річчя Незалежності України урочистий концерт Національного заслуженого академічного симфонічного оркестру України під орудою лауреата Національної премії України ім. Т.Г. Шевченка – народного артиста України Володимира Сіренка. Соліст – Максим Грінченко.

Метки:

Вінниця, Вінницька обласна філармонія
Билеты от 400 грн!
Купить билет на Мультиквиток – XVIII Міжнародний Фестиваль імені П.І. Чайковського та Н.Ф. фон Мекк
Афиша Вінниця, Вінницька обласна філармонія 2020. Купить билеты в Вінниця со скидкой онлайн. Концерты в Вінниця