Павло Табаков. Концерт під білий рояль

Львів, Митрополичі сади (Сад собору Святого Юра)
Билеты от 240 грн!
Купить билет на Павло Табаков. Концерт під білий рояль - 29.08.2021 19:00

КОМПАНІЯ «BIGSHOW AGENCY» ЗАПРОШУЄ НА СЕЗОН МАГІЧНИХ КОНЦЕРТІВ У МИТРОПОЛИЧИХ САДАХ!
29 серпня Tabakov у рідному Львові – з концертною програмою під білий рояль

У неділю, 29 серпня, у Львові, в Митрополичих Садах, що на Святоюрській горі, відбудеться сольний концерт Павла Табакова, який віднедавна виступає як Tabakov. Концертна програма під назвою «В тобі моя любов» звучатиме у супроводі білого рояля, що додасть останнім літнім вечорам цього року особливих шарму та романтики. Початок – о 19:00.

Невиправний романтик, улюбленець жінок, володар титулу «Голос країни» Tabakov 29 серпня порадує усіх своїх шанувальників, а особливо шанувальниць, сольним концертом у рідному Львові. Того вечора в унікальній локації просто неба співак представить як хіти «Ти танцюєш одна», «Моя на все життя», «Тільки ти моя», «Любов Жива», «Все для нас», так і пісенні прем’єри, реліз однієї з яких відбудеться 13 серпня, – «В тобі моя любов». Цій пісні уже пророчать перевершити славу весільного хіта номер один «Тільки ти моя», під який українці одружуються уже понад десять років.

Чимало пісень отримають нове, акустичне, звучання – під рояль та гітару. Що зробить романтичний музичний вечір від Табакова ексклюзивним. Імпровізація, неповторна атмосфера і тільки справжні емоції – обов’язкові складові «живих» зустрічей з артистом!

Сольний концерт Tabakov «В тобі моя любов» 29 серпня у Митрополичих Садах у Львові відбудеться в рамках проєкту «Україна 30». «Україна 30» – це унікальна серія концертів до 30-річчя Незалежності України, які розкривають всю різномастість форм та жанрів музичної душі України (від етнічної музики – до класики).

Ексклюзивний медіа партнер – Радіо Люкс ФМ

Метки:

Львів, Митрополичі сади (Сад собору Святого Юра)
Билеты от 240 грн!
Купить билет на Павло Табаков. Концерт під білий рояль
Афиша Львів, Митрополичі сади (Сад собору Святого Юра) 2020. Купить билеты в Львів со скидкой онлайн. Концерты в Львів